STREFA CUKIERNI

OBLEWARKI

Pomadziarki cukiernicze do oblewania pomada lukrem wyrobów cukierniczych

Produkcja wyrobów cukierniczych 

Oblewarka do pomady i czekolady

Oblewarka - pełne krycie wyrobów cukierniczych.

Szerokość kurtyny do 60 cm dla pomady i 40 cm dla czekolady. 

Wydajność do 8000 pączków na godz. 

Prosta w obsłudze niezwykle wydajna możliwość rozbudowy o

dodatkowe aplikacje do dekorowania wyrobów.

Pomadziadziarka
Pomadziadziarka
 

Oblewarka do pomady i czekolady

Pomadziarka - pełne krycie wyrobów cukierniczych min pączków, rogali, ciast kurtyną lub paskami i wzorami. Oblewarka -  krycie paskami i kurtyną wyrobów czekoladą i pomadą cukierniczą w jednym cyklu lub zamiennie. Wydajna, prosta w obsłudze, łatwa do mycia, możliwość rozbudowy o nowe aplikacje dekorujące.

Oblewarkę można rozbudować o kolejne sekcje tak aby w jednym cyklu można było położyć 2 lub 3 warstwy np.  pomady i czekolady.

Oblewarka  wykonana  jest ze stali kwasoodpornej jest łatwa w myciu niezawodna i prosta w obsłudze. Urządzenie cukiernicze jest przygotowane do ciężkiej codziennej pracy i obsługiwane przez jedną osobę.

Pączki pomada

Oferujemy oblewarki cukiernicze :

  • Oblewarka do pomady - pomadziarka

  • Oblewarka do pomady i czekolady

  • Oblewarka do pomady z powrotnym przenośnikiem

  • Oblewarka do pomady i czekolady z powrotnym przenośnikiem

 

Zalety naszych oblewarek to :

  • Dokładne krycie kurtyną i paskami

  • Łatwość mycia

  • Prosta obsługa

Zastosowanie powrotnego przenośnika umożliwia obsługę oblewarki przez jedną osobę ONE PERSON

 
Oblewanie czekoladą
Oblewanie czekoladą

Oblewarka cukiernicza

press to zoom
Oblewarka cukiernia
Oblewarka cukiernia

BMC Polska

press to zoom
Pomadziadziarka cukiernicza
Pomadziadziarka cukiernicza

press to zoom
Oblewanie czekoladą
Oblewanie czekoladą

Oblewarka cukiernicza

press to zoom
1/6