top of page
oblewanie-czekolada

Oblewanie
czekoladą

Oferujemy rozwiązania od A do Z.

Od projektu do realizacji.

Oblewarki do czekolady w cukierni

Pojemność 5 kg model nastolny

POLECAMY

Temperówka

do czekolady

Model nastolny. Pojemność zbiornika 5 kg. Opcjonalnie stół wibracyjny

Temperowka-do-czekolady
Oblewanie czekoladą

Profesjonalna oblewarka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do oblewania model T5 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa. Stworzona do rozgrzewania i polewania każdego rodzaju czekolady.

Urządzenia Pomati  są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie oblewania zatemperowana czekoladą.

oblewanie-czekolada-restauracja
Kotwica 2
oblewarki-do-czekolady

Oblewanie czekoladą

Oblewarka jest wykonana w pełni ze stali nierdzewnej AISI 304. Model nastolny i do zabudowy. Elektroniczny system ogrzewania zbiornika Podgrzewany zbiornik czekolady z 2 czujnikami. Urządzenie przystosowane do pracy w trybie ciągłym. Wszystkie rodzaje czekolady

Elektroniczny wyświetlacz pokazujący aktualną temperaturę

Oblewarka

Nasza oferta

oblewanie-czekolada-cukiernia

Oblewanie
Czekoladą

Profesjonalna oblewarka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do oblewania model T5

Programowalne dozowanie pedałem

Pojemność zbiornika 5 kg

Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia

Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji

Volt 230 – Hz 60 – 0,4 Kw jedna faza

Wymiary : mm 480 x 450 x h. 390

Waga: kg 32

oblewak-do-czekolady
oblewak-do-czekolady

Oblewanie czekoladą lodziarnia

press to zoom
Oblewak-do-czekolady
Oblewak-do-czekolady

Oblewanie czekoladą cukiernia

press to zoom
oblewanie-czekolada
oblewanie-czekolada

Oblewanie czekoladą w lodziarni

press to zoom
bottom of page