
Oblewanie czekoladą
Oblewarki do czekolady w cukierni
Pojemność 5 kg.

Oblewarki do czekolady
Oblewanie czekoladą
Profesjonalna oblewarka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do oblewania model T5 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa. Stworzona do rozgrzewania i polewania każdego rodzaju czekolady.
Urządzenia Pomati są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie oblewania zatemperowana czekoladą.
Oblewarki do czekolady
Wyposażenie cukierni i lodziarni
Profesjonalna oblewarka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do oblewania model T5
Programowalne dozowanie pedałem
Pojemność zbiornika 5 kg
Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia
Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji
Volt 230 – Hz 60 – 0,4 Kw jedna faza
Wymiary : mm 480 x 450 x h. 390
Waga: kg 32

Oblewanie czekoladą i polewą





Oblewarki do czekolady
Automatyczne oblewanie
Automatyczna linia do oblewania czekoladą
składa się z :
Temperówka do czekolady model T20 lub T35
Pas do oblewania z wbudowanym stołem wibracyjnym.
System nadmuchu - zgarnianie nadmiaru czekolady
Tunel chłodniczy 4 - 12m.
Dodatkowy zbiornik do topienia czekolady

