top of page
oblewanie-czekolada

Oblewanie czekoladą

Oblewarki do czekolady w cukierni

Pojemność 5 kg.

Oblewanie czekoladą i polewą czekoladopodobną

Oblewarki do czekolady

oblewanie-czekolada-restauracja

Oblewarki do czekolady

Oblewanie czekoladą

Profesjonalna oblewarka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do oblewania model T5 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa. Stworzona do rozgrzewania i polewania każdego rodzaju czekolady.

Urządzenia Pomati  są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie oblewania zatemperowana czekoladą.

Oblewarki do czekolady

Wyposażenie cukierni i lodziarni

Profesjonalna oblewarka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do oblewania model T5

Programowalne dozowanie pedałem

Pojemność zbiornika 5 kg

Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia

Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji

Volt 230 – Hz 60 – 0,4 Kw jedna faza

Wymiary : mm 480 x 450 x h. 390

Waga: kg 32

oblewanie-czekolada

Oblewanie czekoladą i polewą

Dekorowanie czekoladą

Temperówki do czekoldy

Linia do oblewania czekoladą:

STÓŁ WIBRACYJNY

TUNEL CHŁODNICZY

Oblewanie-czekolada

Oblewarki do czekolady

Automatyczne oblewanie

Automatyczna linia do oblewania czekoladą

składa się z :

Temperówka do czekolady model T20 lub T35

Pas do oblewania z wbudowanym stołem wibracyjnym.

System nadmuchu - zgarnianie nadmiaru czekolady

Tunel chłodniczy  4 - 12m.

Dodatkowy zbiornik do topienia czekolady

Oblewanie-czekolada
oblewanie-czekolada
bottom of page