
Oblewanie
czekoladą
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Oblewarki do czekolady w cukierni
Pojemność 5 kg model nastolny
POLECAMY
Temperówka
do czekolady
Model nastolny. Pojemność zbiornika 5 kg. Opcjonalnie stół wibracyjny

Oblewanie czekoladą
Profesjonalna oblewarka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do oblewania model T5 jest fundamentalną pomocą w cukierniach, lodziarniach i zakładach HoReCa. Stworzona do rozgrzewania i polewania każdego rodzaju czekolady.
Urządzenia Pomati są od ponad 50 lat używane na całym świecie i cieszą się uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie oblewania zatemperowana czekoladą.


Oblewanie czekoladą
Oblewarka jest wykonana w pełni ze stali nierdzewnej AISI 304. Model nastolny i do zabudowy. Elektroniczny system ogrzewania zbiornika Podgrzewany zbiornik czekolady z 2 czujnikami. Urządzenie przystosowane do pracy w trybie ciągłym. Wszystkie rodzaje czekolady
Elektroniczny wyświetlacz pokazujący aktualną temperaturę

Nasza oferta

Oblewanie
Czekoladą
Profesjonalna oblewarka do czekolady firmy Pomati. Podstawowy model wszechstronnie stosowany w cukierniach, lodziarniach, hotelach. Łatwa w obsłudze, maszyna do oblewania model T5
Programowalne dozowanie pedałem
Pojemność zbiornika 5 kg
Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia
Kontrola temperatury termostatem o wysokiej precyzji
Volt 230 – Hz 60 – 0,4 Kw jedna faza
Wymiary : mm 480 x 450 x h. 390
Waga: kg 32
Oblewanie czekoladą lodziarnia
Oblewanie czekoladą cukiernia
Oblewanie czekoladą w lodziarni