One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

Kotły cukiernicze

Wielofunkcyjne kotły serii dan 5-80 l
Produkcja nugatu
Rollermac oferuje wielofunkcyjne urządzenie do produkcji : nugatu, karmelu, cukierków, galaretek, pasty ptysiowej, pasty migdałowej oraz past o podobnej konsystencji. Dzięki wysokim temperaturom urządzenie można wykorzystać do produkcji batonów zbożowych, chrupiące batony, dżemy, żelki cukiernicze, chrupkiego karmelizowanego cukru, karmelu oraz podobnego asortymentu. Wydajność od 5 kg do 80 kg na cykl produkcyjny
Produkcja cukiernicza
DAN TCP/K niezwykle profesjonalne urządzenie to nowa generacja maszyn do produkcji nugatu twardego i miękkiego zbudowana jest ze stali kwasoodpornej i aluminium lotniczego (wysoce wytrzymałego stopu aluminium, miedzi, magnezu i silikonu)
Opatentowane urządzenie, jest wszechstronne i może również służyć do produkcji dżemów, kremów, różnych past lub spełniać rolę topielnika do czekolady.
Model TCP-K jest również w stanie osiągnąć znacznie wyższe temperatury (do 280 ° zamiast 130 °), a tym samym może służyć do produkcji chrupiącego czarnego nugatu („croccante” - karmelizowany cukier).

Wielofunkcyjne kotły serii dar 80 L

