BMC Polska | Praliny i czekolada | Mini linia do czekolad

PRODUKCJA CZEKOLAD
Linia do czekolad - Transformacja temperówki do czekolady w linię produkcyjną
Prezentujemy nowoczesne urządzenie pozwalające dostosować Temperówkę T35 lub T20 do linii produkującej - czekolady, batony czekoladowe, praliny czekoladowe
Automatyczna linia pozwala osiągnąć wydajność 6 foremek na minutę
Proces produkcji jest całkowicie zautomatyzowany
Bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii dozowana jest czekolada.
System składa się z :
-
Podajnik foremek
-
Automatyczny dozownik
-
Stół wibracyjny
-
Automatyczny przenośnik
PRODUKCJA CZEKOLAD
Linia do batonów - Prawdziwa rewolucja w
produkcji czekolad i batonów, to połączenie
tradycji z nowoczesnością
Automat wykonuje dozowanie punktowo lub
w linii ciągłej. Idealna tania linia do produkcji
czekolad to nowe możliwości dla każdego
zakładu produkcji cukierniczej.
Czekolada - System pozwala produkować szybko i tanio tabliczki czekolady, praliny czekoladowe, batony kształt zależy od formy.
Cały proces jest automatyczny i prosty w obsłudze dla personelu.
System współpracuje z temperówkami do czekolady T20 i T35