50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

BMC Polska | Praliny i czekolada |  Mini linia do czekolad

PRODUKCJA CZEKOLAD

Linia do czekolad - Transformacja temperówki do czekolady w linię produkcyjną

Prezentujemy nowoczesne urządzenie pozwalające dostosować Temperówkę T35 lub T20 do linii produkującej - czekolady, batony czekoladowe, praliny czekoladowe

 

Automatyczna linia pozwala osiągnąć wydajność 6 foremek na minutę

Proces produkcji jest całkowicie zautomatyzowany

Bezpośrednio do  formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii dozowana jest czekolada.

System składa się z  :

  • Podajnik foremek

  • Automatyczny dozownik

  • Stół wibracyjny

  • Automatyczny przenośnik

Temperówka do czekolady

PRODUKCJA CZEKOLAD

Linia do batonów - Prawdziwa rewolucja w

produkcji czekolad i batonów, to połączenie

tradycji z nowoczesnością

Automat wykonuje  dozowanie punktowo lub

w linii ciągłej. Idealna tania linia do produkcji

czekolad to nowe możliwości dla każdego

zakładu produkcji cukierniczej.

Temperówka do czekolady
Temperówka do czekolady
Produkcja pralin

Czekolada - System pozwala produkować szybko i tanio tabliczki czekolady, praliny czekoladowe, batony kształt zależy od formy.

Cały proces jest automatyczny i prosty w obsłudze dla personelu.

System współpracuje z temperówkami do czekolady T20 i T35

Odkryj Pomati

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska