
Miesiarki planetarne
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologie.

Produkcja
cukiernicza
Dlaczego warto z nami współpracować?
Realizujemy zadania kompleksowo, doradzamy, szkolimy, wdrażamy technologię, zapewniamy serwis i gwarancję.
Naszym celem jest pełna satysfakcja klienta, dla tego nasz
zespół jest zawsze do dyspozycji od projektu do realizacji,
włącznie z obsługa pogwarancyjną.

Produkcja cukiernicza

Komfort pracy
Ergonomiczny panel i łatwa obsługa dzięki interfejsowi dotykowemu Digy. Oprócz programowania prędkości i czasu trwania miesiania, miesiarki PH Digy mogą zapamiętać do 99 receptur po 20 faz każda.
5 programowanych, regulowanych prędkości narzędzi standardowe chowane kółka wykonane ze stali nierdzewnej ułatwiające przemieszczanie maszyny cichy napęd planetarny (nowa głowica typu flush, zakres prędkości od 30 do 150 obr/min)
Higiena
Optymalizacja kształtów (zaokrąglone powierzchnie i płaska głowica), rezygnacja z wgłębień oraz wybór niekorodujących materiałów (stal nierdzewna, ABS, aluminium) zapewniają wyjątkowy, najwyższy poziom higieny. Ekran dotykowy Digy jest odporny na wstrząsy i wodę.
Nie przepuszcza również mąki (norma IP 65).
Moc i precyzja
Napęd planetarny dostarczany z 3 narzędziami: rózga, łopata, spirala (poza wersją 80-litrową tylko rózga) i redukcja dzieży (20 l, 40 l, 60 l lub 80 l).
Kompaktowa, wodoodporna i spłukiwana głowica
planetarna ułatwiająca pozycjonowanie i czyszczenie narzędzi skrobak dostępny jako akcesorium, które może być zamontowane po zakupie oświetlenie dzieży mieszadła planetarnego regulowana osłona chroniąca przed wyrzutami miesiarki 40-litrowe są wyposażone w silnik 220 V, co ułatwia ich instalację

MIESIARKI PLANETARNE VMI
Miesiarki o pojemności 40, 60 i 80 litrów posiadają wszystkie funkcje wymagane do obsługi szerokiej gamy produktów, w tym : • ciasto kruche i słodkie • kremy i sosy do nadzień • herbatniki, biszkopty i beziki • pieczywo wiedeńskie i chleby tradycyjne
Korpus, głowica, ramiona z aluminium. kolumny ramion ze stali nierdzewnej, osłona głowicy (jednoczęściowa) wykonana z ABS.
Wiedza, technologia i precyzja obrotowa i zdejmowana osłona dzieży łagodny rozruch narzędzia: zapobiega wstrząsom mechanicznym i redukuje drgania. Wspomagane podnoszenie i opuszczanie misy - skok o 100 mm.
Nasza oferta
Od Projektu
do Realizacji
Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologię Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis
i opiekę również pogwarancyjną
W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy urządzenia do cukierni, lodziarni i pracowni czekolady. Wielofunkcyjne maszyny jak Ribot , Termocrema. Pasteryzatory i frezery do lodów. Temperówki i oblewarki do czekolady, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki
Pasteryzatory Evopasto 30/60/120
Pasteryzatory Ecomix 60/120/180
Frezery z poziomym cylindrem
Frezery z pionowym cylindrem
Cremagel 5/10/20 litrów
Produkcja kremów Termocrema 150 litrów