top of page
miesiarki-planetarne

Miesiarki planetarne

Oferujemy rozwiązania od A do Z.

Od projektu do realizacji.

Zapewniamy szkolenie i doradztwo.

Wdrażamy technologie.

POLECAMY

Miesiarki

cukiernia i

piekarnia

Odkryj wielofunkcyjne

miesiarki VMI

miesiarki-planetarne

Produkcja
cukiernicza

Dlaczego warto z nami współpracować? 

 

Realizujemy zadania kompleksowo, doradzamy, szkolimy, wdrażamy technologię, zapewniamy serwis i gwarancję.

Naszym celem jest pełna satysfakcja klienta, dla tego nasz

zespół jest zawsze do dyspozycji od projektu do realizacji,

włącznie z obsługa pogwarancyjną.

miesiarki planetarne

Produkcja cukiernicza

Kotwica 1
Miesiarki Planetarne VMI-2 Zestaw.jpg
Komfort pracy

Ergonomiczny panel i łatwa obsługa dzięki interfejsowi dotykowemu Digy. Oprócz programowania prędkości i czasu trwania miesiania, miesiarki PH Digy mogą zapamiętać do 99 receptur po 20 faz każda.
5 programowanych, regulowanych prędkości narzędzi standardowe chowane kółka wykonane ze stali nierdzewnej ułatwiające przemieszczanie maszyny cichy napęd planetarny (nowa głowica typu flush, zakres prędkości od 30 do 150 obr/min) 

Higiena

Optymalizacja kształtów (zaokrąglone powierzchnie i płaska głowica), rezygnacja z wgłębień oraz wybór niekorodujących materiałów (stal nierdzewna, ABS, aluminium) zapewniają wyjątkowy, najwyższy poziom higieny. Ekran dotykowy Digy jest odporny na wstrząsy i wodę.

Nie przepuszcza również mąki (norma IP 65).

Moc i precyzja

Napęd planetarny dostarczany z 3 narzędziami: rózga, łopata, spirala (poza wersją 80-litrową tylko rózga) i redukcja dzieży (20 l, 40 l, 60 l lub 80 l).

 

Kompaktowa, wodoodporna i spłukiwana głowica
planetarna ułatwiająca pozycjonowanie i czyszczenie narzędzi skrobak dostępny jako akcesorium, które może być zamontowane po zakupie oświetlenie dzieży mieszadła planetarnego regulowana osłona chroniąca przed wyrzutami miesiarki 40-litrowe są wyposażone w silnik 220 V, co ułatwia ich instalację

miesiarki planetarne
MIESIARKI PLANETARNE VMI

Miesiarki o pojemności 40, 60 i 80 litrów posiadają wszystkie funkcje wymagane do obsługi szerokiej gamy produktów, w tym : • ciasto kruche i słodkie • kremy i sosy do nadzień • herbatniki, biszkopty i beziki • pieczywo wiedeńskie i chleby tradycyjne

Korpus, głowica, ramiona z aluminium. kolumny ramion ze stali nierdzewnej, osłona głowicy (jednoczęściowa) wykonana z ABS.

Wiedza, technologia i precyzja obrotowa i zdejmowana osłona dzieży łagodny rozruch narzędzia: zapobiega wstrząsom mechanicznym i redukuje drgania. Wspomagane podnoszenie i opuszczanie misy - skok o 100 mm.

Nasza oferta

Od Projektu
do Realizacji

Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.

Wdrażamy technologię Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis

i opiekę również pogwarancyjną

W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy urządzenia do cukierni, lodziarni i pracowni czekolady. Wielofunkcyjne maszyny jak Ribot , Termocrema. Pasteryzatory i frezery do lodów. Temperówki i oblewarki do czekolady, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki

Pasteryzatory
Pasteryzatory

Pasteryzatory Evopasto 30/60/120

press to zoom
pasteryzatory
pasteryzatory

Pasteryzatory Ecomix 60/120/180

press to zoom
frezery-do-lodow
frezery-do-lodow

Frezery z poziomym cylindrem

press to zoom
produkcja-lodow
produkcja-lodow

Frezery z pionowym cylindrem

press to zoom
Cremagel
Cremagel

Cremagel 5/10/20 litrów

press to zoom
Termocrema
Termocrema

Produkcja kremów Termocrema 150 litrów

press to zoom
bottom of page