top of page
Maszyny-urzadzenia-cukiernicze-pomati.jpg

Automatyzacja produkcji

Produkcja wyrobów czekoladowych

Produkcja czekolad, pralin, batonów, ciastek, lodów

Linie produkcyjne

Szafa-chlodnicza-temperowki-do-czekolady.jpg

Maszyny i urządzenia

Automatyczna produkcja czekolad, batonów, pralin, wyrobów cukierniczych i lodów.

Oferujemy linie o wydajności rzemieślniczej i przemysłowej.

Nasze urządzenia mogą pracować jako niezależne jednostki produkcyjne, lub połączone tworzą automatyczne linie do produkcji pralin,

czekolad czy też batonów. 

Dbamy o jakość produkcji, zapewniamy serwis, doradztwo i szkolenie z technologii.

Produkcja wyrobów czekoladowych

Produkcja czekolad, pralin, batonów, ciastek, lodów

Linie produkcyjne

Polecamy

Linia do oblewania czekoladą

Oferujemy automatyczne linie do oblewania czekoladą o wydajności do 190 kg. na godzinę. Główne zalety to niezawodność, wysoka wydajność trwałość, automatyzacja pracy,.

oblewanie-czekolada
bottom of page