
Linie
produkcyjne
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologie.
POLECAMY
Oblewanie
czekoladą
Oferujemy automatyczne
linie do oblewania czekoladą
lub polewą czekoladopodobną
Wydajność do 190 kg /h

Automatyczna produkcja

Od Projektu do Realizacji

OFERTA
Produkcja pralin
Produkcja czekolad
Bean to Bar produkcja czekolady
Produkcja lodów do 300 l/h.
Produkcja nugatu
Linie do oblewania czekoladą
Drażetkarki przemysłowe
Młyny kulowe do past w cukierni
Konfekcjonowanie produkcji
Linie do czekolad
pralin i batonów
Dlaczego warto z nami współpracować?
Realizujemy zadania kompleksowo, doradzamy, szkolimy, wdrażamy technologię, zapewniamy serwis i gwarancję.
Naszym celem jest pełna satysfakcja klienta, dla tego nasz
zespół jest zawsze do dyspozycji od projektu do realizacji,
włącznie z obsługa pogwarancyjną.

Produkcja wyrobów
czekoladoych
Oferujemy dozowniki typu One Shot do automatycznej i natychmiastowej produkcji pralin i nadziewanych czekolad. Linie do oblewania czekoladą, natychmiastowa konfekcja. Wydajność od 35 do 140 kg gotowych wyrobów na godzinę.
Nasza oferta
Od Projektu
do Realizacji
Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologię Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis
i opiekę również pogwarancyjną
W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy urządzenia do cukierni, lodziarni i pracowni czekolady. Wielofunkcyjne maszyny jak Ribot , Termocrema. Pasteryzatory i frezery do lodów. Temperówki i oblewarki do czekolady, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki
Linia do produkcji pralin
Temperówki do czekolady.
Linia do oblewania czekoladą
Linia do produkcji czekolad.
Powlekanie orzechów czekoladą
Dozowniki do produkcji pralin