50

TH

Urządzenie cukiernicze do wyrobów czekoladowych

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Praliny i Czekolada

Linie do produkcji pralin, czekolad, wyrobów czekoladowych

Produkcja czekolady Bean to Bar od ziarna do czekolady

Linie do produkcji batonów zbożowych, energetycznych, orzechowych

Pomati to ponad pięćdziesiąt lat doświadczeń. Nasze urządzenia cukiernicze są w ponad 80 krajach na całym świecie.

Wśród rozwiązań firmy Pomati należy wyróżnić : Dozowniki typu One Shot do natychmiastowej produkcji, temperówki do czekolady, oblewarki, urządzenia do produkcji czekolad, tunele chłodnicze, komory chłodnicze, Rolllermac i Packint to ponad 40 lat na światowych rynkach ich urządzenia to min. : Drażetkarki, Młyny kulowe, linie do produkcji batonów, linie do produkcji czekolady Bean to Bar od ziarna do tabliczki czekolady

Czekoladowe linie produkcyjne

LINIA DO PRODUKCJI PRALIN

Technologia One Shot do natychmiastowej produkcji nadziewanych pralin.

Temperówka do czekolady.jpg

LINIA DO OBLEWANIA CZEKOLADĄ

Sercem linii są Temperówki do czekolady o pojemności zbiornika od 9 do 50 kg. 

Consza_i_młyn_kulowy_Packint.JPG

BEAN TO BAR

Produkcja od ziaren do gotowej czekolady. Linie o wydajności od 10 kg do 1200 kg / h

LINIA DO PRODUKCJI CZEKOLAD

Produkcja czekolad, Wydajność do 1200 czekolad na godzinę. Niewielkie wymiary

Maszyny i urządzenia do produkcji czekolad oraz pralin

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad

włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.

Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska