POMATI

PRODUKCJA PRALIN

LINIE PRODUKCYJNE

PRALINY

Produkcja nadziewanych pralin w technologii One Shot

Linie do produkcji pralin, nadziewanych czekolad, wyrobów czekoladowych

Sigep 2020 Linia do produkcji pralin.JPG

PRODUKCJA PRALIN

Dozowniki One Shot

Rewolucja w produkcji

PRALIN

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.

 

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.

Nasze urządzenia są obecne od ponad

50 lat w ponad 80 krajach na całym świecie. 

Linie do produkcji pralin o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę

PRODUKCJA PRALIN

Dozowniki One Shot

Produkcja

PRALIN

Automatyczna produkcja pralin i nadziewanych czekolad z wykorzystaniem dozowników typu One Shot. Wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin. Obsługa automatyczna, jednoosobowa. ​ Dozowniki One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni. 

Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących.  Cała linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati. Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot :

  1. One Shot ZERO      wydajność do 37 kg/h

  2. One Shot 5 OSD     wydajność do 70 kg/h

  3. One Shot 10 OSD wydajność do 140 kg/h

Katalog

PRODUKCJA PRALIN

Linia do produkcji pralin i czekolad

Linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati. Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.

Linia do produkcji pralin to :

  1.     OSM podajnik form

  2.     Dozownik One Shot 5 OSD lub 10 OSD

  3.     Stół wibracyjny OSV

  4.     Komora chłodnicza lub tunel chłodniczy

OSM podajnik form

Podajnik do form jest t zintegrowany z One Shot, Podaje i wstępnie podgrzewa formy.

Magazynek 40 form.

Komora chłodnicza

Komora chłodnicza Pomati to niezwykle wydajne i oszczędne urządzenie, zastępuje tunel chłodniczy o długości 20 m. 90% oszczędności przestrzeni

One shot  OSD

Dozownik do natychmiastowej produkcji pralin typu One Shot. Razem z OSV i OSM tworzy automatyczną linie produkcyjną do pralin.

OSV Stół wibracyjny

Stół wibracyjny do linii produkującej praliny typu One Shot. Razem z komorą lub tunelem chłodniczym tworzy automatyczną linię do pralin.

Produkcja pralin
Linia do produkcji pralin.jpg

Produkcja Pralin

Technologia One Shot

PRODUKCJA PRALIN

        © 2030 BMC Polska

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl