Produkcja pralin

Produkcja-pralin-czekolad

LINIE DO PRODUKCJI PRALIN

POMATI

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot

Producja-pralin
  1. One Shot ZERO   wydajność do 37 kg/h

  2. One Shot 5 OSD   wydajność do 70 kg/h

  3. One Shot 10 OSD wydajność do 140 kg/h

Rewolucja w produkcji

PRALIN

Dozowniki do produkcji pralin o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę

Produkcja-pralin-czekolad

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.
 
Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.

Nasze urządzenia są obecne od ponad
50 lat w ponad 100 krajach na całym świecie. 

Produkcja-pralin-czekolad

Produkcja gotowych pralin

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot :

  1. One Shot ZERO   wydajność do 37 kg/h

  2. One Shot 5 OSD   wydajność do 70 kg/h

  3. One Shot 10 OSD wydajność do 140 kg/h

Linia do produkcji pralin

Produkcja-pralin-czekolad-dozowniki

Dozowniki Typu One Shot to natychmiastowa produkcja gotowych pralin. Urządzenie w jednym takcie buduje korpus czekoladowy, wypełniając nadzieniem tworząc nadziewaną pralinę

Automatyczna produkcja pralin z wykorzystaniem dozowników typu One Shot.
Wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin. Obsługa automatyczna, jednoosobowa. ​ Dozowniki One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni. 
Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących. Cała linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.


Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.

Produkcja-pralin
 

Linia do produkcji pralin

Linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati. Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.

Linia do produkcji pralin to :

  1.     OSM podajnik form

  2.     Dozownik One Shot 5 OSD lub 10 OSD

  3.     Stół wibracyjny OSV

  4.     Komora chłodnicza lub tunel chłodniczy

podawanie-form

OSM podajnik form

Podajnik do form jest t zintegrowany z One Shot, Podaje i wstępnie podgrzewa formy.

Magazynek 40 form.

stol-wibracyjny

OSV Stół wibracyjny

Stół wibracyjny do linii produkującej praliny typu One Shot. Razem z komorą lub tunelem chłodniczym tworzy automatyczną linię do pralin.

dozowniki

One shot  OSD

Dozownik do natychmiastowej produkcji pralin typu  ne Shot. Razem z OSV i OSM tworzy automatyczną linie produkcyjną do pralin.

komora-chlodnicza

Komora chłodnicza

Komora chłodnicza Pomati to niezwykle wydajne i oszczędne urządzenie, zastępuje tunel chłodniczy o długości 20 m.

90% oszczędności przestrzeni

Produkcja-pralin-czekolad
Linia-do-produkcji-pralin
press to zoom
Produkcja-pralin
press to zoom
Produkcja-pralin
press to zoom
Dozowniki
press to zoom
Produkcja-pralin
press to zoom
Produkcja-pralin
press to zoom
1/1