Dozowniki do pralin
i nadziewanych czekolad
Rewolucja w produkcji
PRALIN
Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.
Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.
Nasze urządzenia są obecne od ponad
50 lat w ponad 80 krajach na całym świecie.
Linie do produkcji pralin o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę
Dozowniki One Shot
Produkcja
PRALIN
Automatyczna produkcja pralin i nadziewanych czekolad z wykorzystaniem dozowników typu One Shot. Wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin. Obsługa automatyczna, jednoosobowa. Dozowniki One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni.
Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących. Cała linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati. Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.
Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot :
-
One Shot ZERO wydajność do 37 kg/h
-
One Shot 5 OSD wydajność do 70 kg/h
-
One Shot 10 OSD wydajność do 140 kg/h
Pobierz katalog
Linia do produkcji pralin i czekolad
Linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati. Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.
Linia do produkcji pralin to :
-
OSM podajnik form
-
Dozownik One Shot 5 OSD lub 10 OSD
-
Stół wibracyjny OSV
-
Komora chłodnicza lub tunel chłodniczy
