50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Produkcja Pralin

Urządzenie cukiernicze do wyrobów czekoladowych

Automatyczna linia do produkcji pralin

Produkcja Pralin z One Shot

One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin.

Technologia One Shot to natychmiastowa i jednoczesna produkcja praliny wraz z nadzieniem. Pomati połączyła tradycję włoskich mistrzów czekolady z nowoczesnością, tak wyprodukowane czekoladki, praliny, batoniki, charakteryzują się nienagannym wyglądem, doskonałą jakością klasy premium, powtarzalność produktu, oszczędnością czekolady, dowolnym kształtem zależnym od foremek.

Linia do produkcji pralin

Automatyczna produkcja pralin z wykorzystaniem dozowników typu One Shot 

wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin.

Obsługa automatyczna, jednoosobowa. ​One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni. Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących. 

Cala linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati. Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.

Linia do produkcji pralin to :

  1.     OSM podajnik form

  2.     Dozownik One Shot 5 OSD lub 10 OSD

  3.     Stół wibracyjny OSV

  4.     Komora chłodnicza lub tunel chłodniczy

OSM.jpg

OSM podajnik form

Podajnik do form jest t zintegrowany z One Shot, Podaje i wstępnie podgrzewa formy.

Magazynek 40 form.

Komora chłodnicza.jpg

Komora chłodnicza

Komora chłodnicza Pomati to niezwykle wydajne i oszczędne urządzenie, zastępuje tunel chłodniczy o długości 20 m.

90% oszczędności przestrzeni

POMATI_OSD-10_alta_2.png

One shot  OSD

Dozownik do natychmiastowej produkcji pralin typu One Shot.

Razem z OSV i OSM tworzy automatyczną linie produkcyjną do pralin.

OSV Stół wibracyjny

Stół wibracyjny do linii produkującej praliny typu One Shot. Razem z komorą lub tunelem chłodniczym tworzy automatyczną linię do pralin.

Producja pralin

Produkcja Pralin

Technologia One Shot

Produkcja Pralin z One Shot

Dozowniki One Shot

​Dozowniki One Shot Pomati to wszechstronne urządzenia to produkcji nie tylko pralin, wykorzystywane są do produkcji czekolad nadziewanych, batoników z nadzieniem produkcji makaroników i wielu innych produktów - kształt końcowego produktu zależy od formy zastosowanej

Oferujemy :​

  • One Shot Zero - podstawowy model, obsługiwany manualnie o wydajności 80 pralin na minutę do 39 kg. wyrobów na godzinę.

  • One Shot 5 - może być połączony w automatyczną linię, lub manualnie jego wydajność               to 6000 pralin na godzinę i do 70 kg na godzinę.

  • One Shot 10 - maksymalna wydajność za rozsądną cenę. Pracuje automatycznie w linii lub może być obsługiwany ręcznie przez operatora.                                                                         Wydajność do 140 kg produktów na godzinę.

​Technologia One Shot to efektywny sposób na zaprojektowanie własnej automatycznej linii do natychmiastowej produkcji pralin 

Poznaj nasze nowości: Linia  Bean to Bar od ziarna do czekolady

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska