Produkcja pralin dozownik.jpg
graficzne Stripes

Produkcja pralin

   Linia do produkcji pralin

PRODUKCJA PRALIN

POMATI

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot :

  1. One Shot ZERO   wydajność do 37 kg/h

  2. One Shot 5 OSD   wydajność do 70 kg/h

  3. One Shot 10 OSD wydajność do 140 kg/h

Producja pralin

Rewolucja w produkcji

PRALIN

Dozownik do pralin

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.
 
Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.

Nasze urządzenia są obecne od ponad
50 lat w ponad 80 krajach na całym świecie. 

Linie do produkcji pralin o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę

Produkcja pralin
graficzne Stripes

Linia do produkcji pralin

Dozowniki Typu One Shot to natychmiastowa produkcja gotowych pralin. Urządzenie w jednym takcie buduje korpus czekoladowy, wypełniając nadzieniem tworząc nadziewaną pralinę

Automatyczna produkcja pralin z wykorzystaniem dozowników typu One Shot. Wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin. Obsługa automatyczna, jednoosobowa. ​ Dozowniki One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni. 

Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących.  
 
Cała linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.
Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.

 

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot :

  1. One Shot ZERO   wydajność do 37 kg/h

  2. One Shot 5 OSD   wydajność do 70 kg/h

  3. One Shot 10 OSD wydajność do 140 kg/h

Produkcja gotowych pralin

Dozownik do produkcji pralin.jpg
Praliny
 

Linia do produkcji pralin

Produkcja gotowych pralin

Linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati. Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.

Linia do produkcji pralin to :

  1.     OSM podajnik form

  2.     Dozownik One Shot 5 OSD lub 10 OSD

  3.     Stół wibracyjny OSV

  4.     Komora chłodnicza lub tunel chłodniczy

Podgrzewanie form do pralin

OSM podajnik form

Podajnik do form jest t zintegrowany z One Shot, Podaje i wstępnie podgrzewa formy.

Magazynek 40 form.

Stół wibracyjny

OSV Stół wibracyjny

Stół wibracyjny do linii produkującej praliny typu One Shot. Razem z komorą lub tunelem chłodniczym tworzy automatyczną linię do pralin.

Dozownik do pralin

One shot  OSD

Dozownik do natychmiastowej produkcji pralin typu  ne Shot. Razem z OSV i OSM tworzy automatyczną linie produkcyjną do pralin.

Komora chłodnicza.jpg

Komora chłodnicza

Komora chłodnicza Pomati to niezwykle wydajne i oszczędne urządzenie, zastępuje tunel chłodniczy o długości 20 m.

90% oszczędności przestrzeni

Linia do produkcji pralin.jpg
Producja pralin
Linia do produkcji pralin
press to zoom
Produkcja pralin Pomati
press to zoom
Dozowniki do pralin Pomati
press to zoom
Dozownik do pralin
press to zoom
Produkcja pralin
press to zoom
Produkcja nadziewanych czekolad i pralin
press to zoom
Produkcja pralin
press to zoom
1/1