top of page
produkcja-czekolad-czekoladek

Produkcja czekolad

Automatyczna produkcja czekolad

Wydajność 460-900 tabliczek/h.

Automatyczna produkcja czekolad

Linie produkcyjne

produkcja-czekolad

T-Line do czekolad

Produkcja czekolad

System T-line do automatycznej produkcji czekolad. Wydajność to od 460 do 900 tabliczek czekolady na godzinę. Całośc jest sterowana z pulpitu i charakteryzuje się wysoką wytrzymałością na pracę w zmiennych warunkach. Zastosowano materiały najwyższej jakości.

 

Czujniki elektroniczne kontrolujące i pozycjonujące pozwalają na płynną pracę.

T-line to przystawka dosuwana do temperówki do czekolady T20 lub T35. Całość jest mobilna, niewielkie rozmiary

Produkcja czekolad

Produkcja czekolad

Automatyczne dozowanie

Linia do produkcji czekolad pracująca

w trybie ciągłym to :

  1. Zbiornik do topienia czekolady Tank 150 L

  2. Temperówka do czekolady T20 lub T35

  3. T-line - system do produkcji czekolad

  4. Granulator (opcjonalnie ) - posypywanie np. orzechem i innymi dodatkami

  5. Tunel chłodniczy lub komora chłodnicza

produkcja-czekolad
Linia do produkcj czekolad.JPG

Strefa cukierni 
produkcja czekolad

AUTOMATYCZNA PRODUKCJA

POWTARZALNOŚĆ 
GRAMATURY

WYDAJNOŚĆ
4-6 FORM / MIN

temperowki-do-czekolady

Produkcja czekolad

Automatyczne dozowanie

System T-line połączony z temperówką do czekolady, umożliwia pracę automatyczną i powtarzalną produkcję.

​System wyposażony jest w :

Magazynek na formy z podawaniem. 

Przenośnik ze stołem wibracyjnym

Przepływowy system dozowania czekolady

Sterowanie połączone z temperówką do czekolady T20 lubT35

Wysoka wydajność do 6 form na minutę.

automatyczna-produkcja-czekolad
bottom of page