POMATI
PRODUKCJA CZEKOLAD
PRODUKCJA
CZEKOLAD
Produkcja tabliczek czekolady technologią T-line Pomati
Automatyczn linie do produkcji czekolad.
Transormacja temperówki do czekolady.
PRODUKCJA CZEKOLAD
PRODUKCJA CZEKOLAD
Produkcja tabliczek czekolady technologią T-line Pomati
Linia do produkcji czekolad - Transformacja temperówki do czekolady w linię produkcyjną obsługiwaną przez jedną osobę. ONE PERSON
Prezentujemy nowoczesne urządzenie pozwalające dostosować
Temperówkę T35 lub T20 do linii produkującej - czekolady, batony czekoladowe, praliny pełne czekoladowe, czekoladki - kształt produktu zależy od rodzaju formy.
Automatyczna linia pozwala osiągnąć wydajność 6 foremek na minutę
Proces produkcji jest całkowicie zautomatyzowany
Bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii dozowana
jest czekolada.
System T-line składa się z :
-
Podajnik foremek
-
Automatyczny dozownik
-
Stół wibracyjny
-
Automatyczny przenośnik
PRODUKCJA TABLICZEK CZEKOLADY
Produkcja czekolad
Automatyczna linia do produkcji tabliczek czekolady
Czekolada - System pozwala produkować szybko i tanio czekoladki, czekolady i batony czekoladowe. Kształt zależy od formy wylewanej czekoladą. Cały proces jest automatyczny i prosty w obsłudze
dla personelu. System współpracuje z temperówkami do czekolady T20 i T35 Pomati
Linia do produkcji czekolad, może pracować w trybie ciągłym, osiągając wydajność 1000-1200 tabliczek czekolady na godzinę.
Sercem linii jest Temperówka do czekolady wyposażona w system T-line zintegrowany z temperówką do czekolady T 20 lub T 35.
Linia do produkcji czekolad pracująca w trybie ciągłym to :
-
Zbiornik do topienia czekolady Tank 150 L
-
Temperówka do czekolady T20 lub T35
-
T-line - system do produkcji czekolad
-
Granulator (opcjonalnie ) - posypywanie np orzechem i innymi dodatkami
-
Tunel chłodniczy lub komora chłodnicza