PRODUKCJA BATONÓW 

PRODUKCJA

BATONÓW

Batony zbożowe energetyczne

Linia do Nugatu

Linia do produkcji batonów zbożowych, orzechowych typu nugat i produktów o podobnej gęstości

Produkcja_batonów_przykład_nugat.jpg

PRODUKCJA BATONÓW NUGATU

Produkcja batonów

Oferta jest skierowana do dużych zautomatyzowanych zakładów produkcyjnych

Automatyczna linia : Jedyną ręczną pracą jaką należy wykonać jest wstępna faza wprowadzania produktu do urządzenia.

Jedyną ręczną operacją, którą należy wykonać w tym zakładzie, jest wstępna faza wprowadzania produktu do urządzenia

  1. Faza wstępna wprowadzenie produktu do linii produkcyjnej

  2. Etap formowania wstęgi o odpowiedniej szerokości i grubości

  3. Tunel chłodniczy – przejście produktu przez tunel chłodniczy lub grzewczy w zależności od produktu w celu przygotowania go do odpowiedniej temperatury.

  4. Właściwe cięcie. Dzięki specjalnej i innowacyjnej koncepcji cięcia, wynalezionej i chronionej przez Rollermac Copyright, produkty cięte będą zawsze  będą zawsze regularne przy minimalnej ilości odrzutów.

 

Opcjonalnie:  Urządzenie może być wyposażone w system krycie produktów np. czekoladą czy innym rodzajem polewy.

Linia_produkcja_batonów_Rollermac.jpg

PRODUKCJA BATONÓW

        © 2030 BMC Polska

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl