top of page
oblewanie-czekolada

Oblewanie
czekoladą

Oferujemy rozwiązania od A do Z.

Od projektu do realizacji.

Linie do oblewania czekoladą

Produkcja rzemieślnicza i przemysłowa

Rozwiązania

POLECAMY

Oblewanie
czekolada

Oferujemy automatyczne

linie do oblewania czekoladą

lub polewą czekoladopodobną

Wydajność do 190 kg /h

Oblewarki
oblewanie-czekolada

Oblewanie
czekoladą

Wyposażając temperówkę do czekolady w pas do oblewania, tworzymy uniwersalne oblewarki. System można rozbudować o tunel lub szafę chłodniczą

linia-do-oblewanie-czekolada
Charakterystyka

Linie do oblewania czekoladą

Oblewanie czekoladą produktów cukierniczych, spożywczych. System umożliwia podlewanie od dołu, oblewanie od góry i łączne, poprzez zanurzenie produktów.

oblewanie-czekolada-ciastka
sliwka-w-wczekoladzie
Oblewanie czekoladą

Oferujemy dwa  rozwiązania dla małych i średnich przedsiębiorstw. Składany pas od oblewania czekoladą zalecany do temperówek modele T8 i T10. Oblewanie małych produktów, produkcja ręczna.

Szerokość pasa 180mm.

Pas do oblewania o szerokości 250mm i 320mm stosowany do temperówek modele

T20 i T35. Doskonale sprawdzają się w

procesie oblewania zatemperowana czekoladą.

Praca ręczna lub automatyczna wysoka wydajność.

Temperowka-do-czekolady

Oblewanie czekoladą

Krycie kurtyną ( oblewanie ) górne, boczne i dolne czekoladą. Integracja z temperówkami do czekolady T8, T10, T20, T35. Regulowana prędkość przenośnika od 0 do 2m/s pełna synchronizacja z tunelem chłodniczym lub komorą chłodniczą.

 

Szerokość przenośnika od 180 mm

do 320 mm. Sterowanie Start i Stop

Przenośnik siatkowy, wbudowany stół wibracyjny. System nadmuchu do

zgarniania nadmiaru czekolady.

oblewanie-czekolada

Nasza oferta

Oblewanie czekoladą.JPG

Oblewanie
Czekoladą

Wyposażając temperówkę do czekolady w pas do oblewania, tworzymy uniwersalne oblewarki. System można rozbudować o tunel lub szafę chłodniczą, tworząc automatyczną linie do oblewania czekoladą, lub polewą czekoladopodobną.

 

Dla modeli temperówek do czekolady T8 i T10 polecamy składany pas do oblewania, zastosowanie w małych pracowniach i cukierniach. Automatyzując produkcję oferujemy temperówki T20 i T35, które wyposażone w pas do oblewania czekoladą mogę stanowić główny element linii do oblewania wyrobów cukierniczych, owoców, ciast.

Temperówki do czekolady można rozbudować o dekorator do produkcji wzorów,  T-Line do automatycznej produkcji czekolad. 

oblewanie-czekolada-ciastka
oblewanie-czekolada-ciastka

Oblewanie czekoladą

press to zoom
oblewanie-czekolada
oblewanie-czekolada

Temperówka do czekolady T35

press to zoom
oblewanie-czekolada
oblewanie-czekolada

Oblewanie czekoladą

press to zoom
bottom of page