
Oblewanie
czekoladą
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Linie do oblewania czekoladą
Produkcja rzemieślnicza i przemysłowa
POLECAMY
Oblewanie
czekolada
Oferujemy automatyczne
linie do oblewania czekoladą
lub polewą czekoladopodobną
Wydajność do 190 kg /h

Oblewanie
czekoladą
Wyposażając temperówkę do czekolady w pas do oblewania, tworzymy uniwersalne oblewarki. System można rozbudować o tunel lub szafę chłodniczą

Linie do oblewania czekoladą
Oblewanie czekoladą produktów cukierniczych, spożywczych. System umożliwia podlewanie od dołu, oblewanie od góry i łączne, poprzez zanurzenie produktów.


Oblewanie czekoladą
Oferujemy dwa rozwiązania dla małych i średnich przedsiębiorstw. Składany pas od oblewania czekoladą zalecany do temperówek modele T8 i T10. Oblewanie małych produktów, produkcja ręczna.
Szerokość pasa 180mm.
Pas do oblewania o szerokości 250mm i 320mm stosowany do temperówek modele
T20 i T35. Doskonale sprawdzają się w
procesie oblewania zatemperowana czekoladą.
Praca ręczna lub automatyczna wysoka wydajność.

Oblewanie czekoladą
Krycie kurtyną ( oblewanie ) górne, boczne i dolne czekoladą. Integracja z temperówkami do czekolady T8, T10, T20, T35. Regulowana prędkość przenośnika od 0 do 2m/s pełna synchronizacja z tunelem chłodniczym lub komorą chłodniczą.
Szerokość przenośnika od 180 mm
do 320 mm. Sterowanie Start i Stop
Przenośnik siatkowy, wbudowany stół wibracyjny. System nadmuchu do
zgarniania nadmiaru czekolady.

Nasza oferta

Oblewanie
Czekoladą
Wyposażając temperówkę do czekolady w pas do oblewania, tworzymy uniwersalne oblewarki. System można rozbudować o tunel lub szafę chłodniczą, tworząc automatyczną linie do oblewania czekoladą, lub polewą czekoladopodobną.
Dla modeli temperówek do czekolady T8 i T10 polecamy składany pas do oblewania, zastosowanie w małych pracowniach i cukierniach. Automatyzując produkcję oferujemy temperówki T20 i T35, które wyposażone w pas do oblewania czekoladą mogę stanowić główny element linii do oblewania wyrobów cukierniczych, owoców, ciast.
Temperówki do czekolady można rozbudować o dekorator do produkcji wzorów, T-Line do automatycznej produkcji czekolad.
Oblewanie czekoladą
Temperówka do czekolady T35
Oblewanie czekoladą