top of page
rafinacja- czekolady

Produkcja czekolady

Produkcja czekolady Bean to Bar

Produkcja czekolady, pralin, batonów, Bean to Bar

produkcja-czekolady

Bean to Bar

Czekolada i praliny

Produkcja własnej czekolady. To stała kontrola wszystkich procesów  produkcji zaczynając od doboru ziaren kakaowca.

Niepowtarzalny smak, doskonała jakość, i przede wszystkim możliwość wzbogacania produkcji czekolady własnymi komponentami.

Produkcja czekolady

Automatyzacja produkcji, powtarzalna jakość

Proces produkcji czekolady rozpoczyna się od selekcji ziaren kakaowca, poprzez prażenie, śrutowanie, mielenie, rafinację, konszowanie dochodząc do temperowanie czekolady i produkcji tabliczek czekoladowych, pralin, czekoladek, czekolady, kończąc na pakowaniu i konfekcjonowaniu. 

mlyny-kulowe

Produkcja czekolady Bean to Bar

mlyn-kulowy

Oblewanie czekoladą

Automatyzacja pracy, wysoka wydajność.

Oferujemy automatyczne temperówki do czekolady. Wydajność od 20 do 190 kg na godzinę. Główne zalety to niezawodność, wysoka wydajność trwałość, automatyczna produkcja.

oblewanie-czekolada
bottom of page