50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Oblewarki do czekolady

Temperówki do czekolady firmy POMATI to profesjonalne urządzenia do szybkiego temperowania i oblewania czekoladą. 

Wyposażone w innowacyjne funkcje pozwalają skutecznie i w krótkim czasie temperować każdą czekoladę. 

Doskonale sprawdzają się w każdej cukierni i zakładzie produkcyjnym

Oblewanie czekoladą

Pomati stworzyła całą gamę urządzeń do oblewania czekoladą i dekorowania produktów cukierniczych. Połączyliśmy temperówki do czekolady T8, T10, T20, T35 z systemem do oblewania kurtyną czekoladową wyrobów takich jak, batony, ptasie mleczko, ciastka, ciasta...itp.

System do oblewania czekoladą składa się z  :

  • Krycie kurtyną ( oblewanie ) górne,  boczne i dolne czekoladą

  • Zintegrowany z temperówką do czekolady T8, T10, T20, T35

  • Regulowana prędkość przenośnika od 0 do 2 m / min

  • Szerokość przenośnika od 180 mm do 320 mm

  • System sterowania Start i Stop

  • Regulowany nadmuch falownikiem do zgarniania nadmiaru czekolady

  • Dmuchawa z regulowaną wysokością

  • Aplikacja do kurtynowego krycia wyrobów

  • Prosta konstrukcja łatwa do  mycia

  • Małe ( kompaktowe ) wymiary

Produkcja wyrobów czekoladowych

Pomati oferuje całą gamę urządzeń do natychmiastowej produkcji :

  1. Produkcja czekolad  T-line

  2. Produkcja pralin, czekoladek nadziewanych, batonów

  3. Produkcja w cukierni - oblewanie wyrobów cukierniczych.

Połączyliśmy temperówki do czekolady Pomati z urządzeniami typu One Shot do produkcji pralin, automat do czekolad, dekorator, i tunel lub komora chłodnicza

Tunele chłodnicze

Tunel chłodniczy

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska