komory chłodnicze
produkcja pralin - czekolad
50
TH
CHOCOLATE TECHNOLOGY
Komory chłodnicze
Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych
komory chłodnicze pomati
Komory chłodnicze
produkcja wyrobów czekoladowych

Komory chłodnicze mogą być dostosowane do istniejącej linii produkcyjnej.
Zainstalowano innowacyjne chłodzenie pionowe "Air Flow" gdzie system pozwala na równomierne rozprowadzenie zimnego powietrza poprzez 4 kolumny wewnątrz
komory tunelu.
Recyrkulacja powietrza w połączeniu z układem chłodzenia o wysokiej wydajności umożliwia zmniejszenie zużycia energii i gwarantuje niską zawartość wilgoci - co jest niesłychanie ważne przy produkcji wyrobów czekoladowych min pralin, batonów czekolad.
Temperatury i czasy chłodzenia są programowane za pomocą panelu dotykowego ekranu. Unikalna kompaktowa konstrukcja pozwala na instalacje w dowolnych pomieszczeniach. Czynnikiem chłodzącym jest zimne powietrze, które krąży w zamkniętym obiegu.
komory chłodnicze
Linia do produkcji pralin
Komory chłodnicze
POMATI
Linie do produkcji pralin o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę, długość to 5 tylko metrów
Szafy chłodnicze Pomati to pierwszy tunel Pomati w wersji pionowej, o
kompaktowych wymiarach jego wymiary to tylko 2 m szerokości a osiąga wydajność jak w 20 metrowym klasycznym tunelu.