Komory chłodnicze

produkcja pralin - czekolad

50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Komory chłodnicze

Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych

Komory chłodnicze

Produkcja wyrobów czekoladowych

Komory chłodnicze mogą być dostosowane do istniejącej linii produkcyjnej.

Zainstalowano innowacyjne chłodzenie pionowe "Air Flow" gdzie system pozwala na równomierne rozprowadzenie zimnego powietrza poprzez 4 kolumny wewnątrz

komory tunelu.

Recyrkulacja powietrza w połączeniu z układem chłodzenia o wysokiej wydajności umożliwia zmniejszenie zużycia energii i gwarantuje niską zawartość wilgoci - co jest niesłychanie ważne przy produkcji wyrobów czekoladowych min pralin, batonów czekolad.

Temperatury i czasy chłodzenia są programowane za pomocą panelu dotykowego ekranu. Unikalna kompaktowa konstrukcja pozwala na instalacje w dowolnych pomieszczeniach. Czynnikiem chłodzącym jest zimne powietrze, które krąży w zamkniętym obiegu.

Komory chłodnicze

Komory chłodnicze

Linia do produkcji czekolad

Komory chłodnicze

POMATI

Linie do produkcji czekolad o wydajności do 1000 tabliczek czekolady na godzinę

Szafy chłodnicze Pomati to pierwszy tunel Pomati w wersji pionowej, o

kompaktowych wymiarach jego wymiary to tylko 2 m szerokości a osiąga wydajność jak w 20 metrowym klasycznym tunelu.

Oszczędność to 90% na przestrzeni.

komory chłodnicze

1/7
Produkjca pralin

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl

  • Czarny Instagram Ikona
  • Pinterest - Czarny Krąg
  • Czarny Facebook Ikona
  • Czarny Twitter Ikona
  • Czarny YouTube Ikona

        © 2030 BMC Polska

bmc-logotyp.png