50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

BMC Polska | PomatiKomory chłodnicze

Komory chłodnicze

Komory Chłodnicze

Pomati to pierwszy tunel Pomati w wersji pionowej, o kompaktowych wymiarach jego wymiary to  tylko 2 m szerokości i osiąga wydajność jak w 20 metrowym tunelu.

Oszczędność to 90% na przestrzeni.

Komora chłodnicza
Show More

Komory chłodnicze Pomati

Komory chłodnicze mogą być dostosowane do istniejącej linii produkcyjnej.

Zainstalowano innowacyjne chłodzenie pionowe "Air Flow" gdzie system pozwala na równomierne rozprowadzenie zimnego powietrza poprzez 4 kolumny wewnątrz komory tunelu. Recyrkulacja powietrza w połączeniu z układem chłodzenia o wysokiej wydajności umożliwia zmniejszenie zużycia energii i gwarantuje niską zawartość wilgoci - co jest niesłychanie ważne przy produkcji wyrobów czekoladowych min pralin, batonów czekolad.

Temperatury i czasy chłodzenia są programowane za pomocą panelu dotykowego ekranu. Unikalna kompaktowa konstrukcja pozwala na instalacje w dowolnych pomieszczeniach. Czynnikiem chłodzącym jest zimne powietrze, które krąży w zamkniętym obiegu.

Produkcja pralin

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska