
Szafy
chłodnicze
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Szafy chłodnicze minimalne wymiary, wydajność 360 form/h.
POLECAMY
Produkcja
czekolad
Oferujemy automatyczne linie
do produkcji tabliczek czekolady.
Wydajność od 3 do 6 form /min.

Pracownia
czekolady
Szkolimy i doradzamy.
Wdrażamy technologie od A do Z
Również modernizujemy pracownie
cukiernicze, czekolady i lodów.


Komory chłodnicze
Od 72 do 108 form
Oferujemy dwa modele szaf chłodniczych: 175 i 275
Średni czas schładzania produktów w szafie to 15-20 min. Zakres pracy temperatur od +1 do +20 stopni.
Szafa 175 to 72 formy na cykl schładzania, natomiast szafa chłodnicza 275 to 108 form na cykl schładzania.
Maksymalna wydajność to ponad 400 form na godzinę
Szafy chłodnicze
Szafa ( komora ) chłodnicza - Konstrukcja szafy chłodniczej jest samorodna i działa jako oddzielne urządzenie. Połączona np. z dozownikami typu One Shot czy też z temperówkami do czekolady tworzy linie do produkcji pralin, czekolad, oblewania produktów cukierniczych. Natychmiastowa możliwość konfekcjonowania gotowych wyrobów czekoladowych.
Oferujemy dwa modele szaf chłodniczych: 175 i 275
Średni czas schładzania produktów w szafie to 15-20 min. Zakres pracy temperatur od +1 do +20 stopni. Szafa 175 to 72 formy na cykl schładzania, natomiast szafa chłodnicza 275 to 108 form na cykl schładzania.
Maksymalna wydajność to ponad 400 form na godzinę


Komory chłodnicze
Od 72 do 108 form
Wydajne urządzenia przeznaczone do schładzania czekolad, pralin i wyrobów cukierniczych oblanych czekoladą lub polewą czekoladową.
Czynnikiem chłodzącym jest zimne powietrze, które krąży w zamkniętym obiegu w specjalnych kanałach. Konstrukcja szafy chłodniczej jest samorodna i działa jako oddzielne urządzenie.

Nasza oferta
Praliny i Czekolada
Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologię Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis
i opiekę również pogwarancyjną
W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy temperówki do czekolady, oblewarki, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki
Linia do produkcji pralin
Szafa chłodnicza 275
Produkcja czekolad