
Komory chłodnicze
Automatyczna linie do produkcji
wyrobów czekoladowych

Praliny i czekolada
Szafy chłodnicze
Oferujemy dwa modele szaf chłodniczych: 175 i 275
Średni czas schładzania produktów w szafie to 15-20 min. Zakres pracy temperatur od +1 do +20 stopni.
Szafa 175 to 72 formy na cykl schładzania, natomiast szafa chłodnicza 275 to 108 form na cykl schładzania.
Maksymalna wydajność to ponad 400 form na godzinę
Produkcja wyrobów czekoladowych
Szafy chłodnicze Pomati
Wydajne urządzenia przeznaczone do schładzania czekolad, pralin i wyrobów cukierniczych oblanych czekoladą lub polewą czekoladową.
Czynnikiem chłodzącym jest zimne powietrze, które krąży w zamkniętym obiegu w specjalnych kanałach. Konstrukcja szafy chłodniczej jest samorodna
i działa jako oddzielne urządzenie.


Linia do produkcji pralin:
SYSTEM PODAWANIA I PODGRZEWANIA FORM
DOZOWNIK DO PRODUKCJI PRALIN
STÓŁ WIBRACYJNY
TUNEL/SZAFA CHŁODNICZA


Linia do produkcji pralin

Szafa chłodnicza 275

Produkcja czekolad