top of page
komory-szafy-chlodnicze

Komory chłodnicze

Automatyczna linie do produkcji

wyrobów czekoladowych

Produkcja czekolad, pralin, batonów, Szafy chłodnicze

szafa-chlodnicza

Praliny i czekolada

Szafy chłodnicze

Oferujemy dwa modele szaf chłodniczych: 175 i 275 

Średni czas schładzania produktów w szafie to 15-20 min. Zakres pracy temperatur od +1 do +20 stopni.

 

Szafa 175 to 72 formy na cykl schładzania, natomiast szafa chłodnicza 275 to 108 form na cykl schładzania. 

Maksymalna wydajność to ponad 400 form na godzinę

Produkcja wyrobów czekoladowych

Szafy chłodnicze Pomati

Wydajne urządzenia przeznaczone do schładzania czekolad, pralin i  wyrobów cukierniczych oblanych czekoladą lub polewą czekoladową. 

Czynnikiem chłodzącym jest zimne powietrze, które krąży w zamkniętym obiegu w specjalnych kanałach. Konstrukcja szafy chłodniczej jest samorodna

i działa jako oddzielne urządzenie.

Produkcja czekolad.jpg
Szafa-chlodnicza

Linia do produkcji pralin:

SYSTEM PODAWANIA I PODGRZEWANIA FORM

DOZOWNIK DO PRODUKCJI PRALIN

STÓŁ WIBRACYJNY

TUNEL/SZAFA CHŁODNICZA

bottom of page