top of page
komory-szafy-chlodnicze

Szafy
chłodnicze

Oferujemy rozwiązania od A do Z.

Od projektu do realizacji.

Szafy chłodnicze minimalne wymiary, wydajność 360 form/h.

POLECAMY

Produkcja

czekolad

Oferujemy automatyczne linie

do produkcji tabliczek czekolady. 

Wydajność od 3 do 6 form /min.

automatyczna-produkcja-czekolad

Pracownia
czekolady

Szkolimy i doradzamy. 

Wdrażamy technologie od A do Z

Również modernizujemy pracownie

cukiernicze, czekolady i lodów.

Szafa-chlodnicza-temperowki-do-czekolady.jpg
Charakterystyka
Szafy
szafa-chlodnicza
Komory chłodnicze
Od
72 do 108 form

Oferujemy dwa modele szaf chłodniczych: 175 i 275 

Średni czas schładzania produktów w szafie to 15-20 min. Zakres pracy temperatur od +1 do +20 stopni.

 

Szafa 175 to 72 formy na cykl schładzania, natomiast szafa chłodnicza 275 to 108 form na cykl schładzania. 

Maksymalna wydajność to ponad 400 form na godzinę

Szafy chłodnicze

Szafa ( komora ) chłodnicza -  Konstrukcja szafy chłodniczej jest samorodna i działa jako oddzielne urządzenie. Połączona np. z dozownikami typu One Shot czy też z temperówkami do czekolady tworzy linie do produkcji pralin, czekolad, oblewania produktów cukierniczych. Natychmiastowa możliwość konfekcjonowania gotowych wyrobów czekoladowych.

Oferujemy dwa modele szaf chłodniczych: 175 i 275 

Średni czas schładzania produktów w szafie to 15-20 min. Zakres pracy temperatur od +1 do +20 stopni. Szafa 175 to 72 formy na cykl schładzania, natomiast szafa chłodnicza 275 to 108 form na cykl schładzania. 

Maksymalna wydajność to ponad 400 form na godzinę

Szafa-chlodnicza.jpg
szafa-chlodnicza

Komory chłodnicze
Od 72 do 108 form

Wydajne urządzenia przeznaczone do schładzania czekolad, pralin i  wyrobów cukierniczych oblanych czekoladą lub polewą czekoladową. 

 

Czynnikiem chłodzącym jest zimne powietrze, które krąży w zamkniętym obiegu w specjalnych kanałach. Konstrukcja szafy chłodniczej jest samorodna i działa jako oddzielne urządzenie.

produkcja-czekolad

Nasza oferta

Produkcja

Praliny i Czekolada

Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.

Wdrażamy technologię Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis

i opiekę również pogwarancyjną

W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy temperówki do czekolady, oblewarki, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki

szafy-chlodnicze
szafy-chlodnicze

Linia do produkcji pralin

press to zoom
maszyny-do-czekolady-produkcja
maszyny-do-czekolady-produkcja

Szafa chłodnicza 275

press to zoom
produkcja-czekolad
produkcja-czekolad

Produkcja czekolad

press to zoom
bottom of page