top of page
produkcja-lodow

Frezery do produkcji lodów

Produkcja lodów rzemieślniczych

Produkcja lodów rzemieślniczych.

Frezery pionowe Practica

frezery

Frezery do produkcji lodów

Produkcja lodów

KLUCZOWE CECHY PIONOWYCH FREZERÓW

Jakość lodów taka jak w tradycyjnych pionowych frezerach. Kompaktowa budowa (niewielkie wymiary szczególnie polecane dla produkcji w punktach sprzedaży. 

Wysoka zdolność przekazywania chłodzenia poprzez ściany i dno cylindra (szczególnie istotna podczas procesu opróżniania).

 

Transparentna duża pokrywa (zapewniającą doskonałą widoczność produktu podczas każdego kroku frezowania). Zdejmowane skrobaki (skutecznie frezujące poprzez przyleganie do powierzchni cylindra dzięki dociskowi poprzez frezowaną masę lodową). Kontrolowany czas cyklu (tak aby otrzymać idealną teksturę i konsystencję).

Produkcja lodów rzemieślniczych

Lodziarnia - cukiernia - gastronomia

Pionowe frezery Practica. Krótki czas cyklu zmrażania pozwala na produkcję bardzo wysokiej jakości lodów. Wysoka skuteczność schładzania zapewnia identyczny rezultat niezależnie od ilości frezowanej mieszanki.

 

Dzięki tym cechom frezery TELME odpowiadają na potrzeby profesjonalistów. Maszyna utrzymuje wewnątrz cylindra wyfrezowane lody w doskonałej kondycji. 

produkcja-lodow

Produkcja w cukierni i lodziarni

Produkcja kremów, past, nadzień, dżemów, lodów

Urządzenia wielofunkcyjne

Produkcja
lodów

MIESZANKI NA CYKL 3-11 L

CZAS CYKLU PRODUKCJI 8 -12 min.

WYDAJNOŚĆ
30-70 l/h.

urzadzenia-do-lodow

Ribot 10/18/30/60 l

Wielofunkcyjne urządzenia

Oferujemy wielofunkcyjne urządzenia do produkcji cukierniczej i lodów tj. Ribot.

Pasteryzator i frezer w jednym urządzeniu. Ribot pracuje w zakresie 

-16 do + 115 C. Posiada wymienne mieszadła, idealny do produkcji kremów, past, nadzień i lodów.

ribot
bottom of page