
Frezery do produkcji lodów
Produkcja lodów rzemieślniczych

Frezery do produkcji lodów
Produkcja lodów
KLUCZOWE CECHY PIONOWYCH FREZERÓW
Jakość lodów taka jak w tradycyjnych pionowych frezerach. Kompaktowa budowa (niewielkie wymiary szczególnie polecane dla produkcji w punktach sprzedaży.
Wysoka zdolność przekazywania chłodzenia poprzez ściany i dno cylindra (szczególnie istotna podczas procesu opróżniania).
Transparentna duża pokrywa (zapewniającą doskonałą widoczność produktu podczas każdego kroku frezowania). Zdejmowane skrobaki (skutecznie frezujące poprzez przyleganie do powierzchni cylindra dzięki dociskowi poprzez frezowaną masę lodową). Kontrolowany czas cyklu (tak aby otrzymać idealną teksturę i konsystencję).
Produkcja lodów rzemieślniczych
Lodziarnia - cukiernia - gastronomia
Pionowe frezery Practica. Krótki czas cyklu zmrażania pozwala na produkcję bardzo wysokiej jakości lodów. Wysoka skuteczność schładzania zapewnia identyczny rezultat niezależnie od ilości frezowanej mieszanki.
Dzięki tym cechom frezery TELME odpowiadają na potrzeby profesjonalistów. Maszyna utrzymuje wewnątrz cylindra wyfrezowane lody w doskonałej kondycji.

Produkcja w cukierni i lodziarni




Produkcja
lodów
MIESZANKI NA CYKL 3-11 L
CZAS CYKLU PRODUKCJI 8 -12 min.
WYDAJNOŚĆ
30-70 l/h.
