
Frezery do produkcji lodów
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Produkcja lodów rzemieślniczych
Frezery pionowe i poziome
POLECAMY
Frezery i
Pasteryzatory
lodziarnia
Odkryj pasteryzatory i frezery
Telme do produkcji
lodów rzemieślniczych.

Produkcja
Lodów

Od Projektu do Realizacji

Produkcja lodów
KLUCZOWE CECHY PIONOWYCH FREZERÓW
Jakość lodów taka jak w tradycyjnych pionowych frezerach. Kompaktowa budowa (niewielkie wymiary szczególnie polecane dla produkcji w punktach sprzedaży.
Wysoka zdolność przekazywania chłodzenia poprzez ściany i dno cylindra (szczególnie istotna podczas procesu opróżniania).
Transparentna duża pokrywa (zapewniająca doskonałą widoczność produktu podczas każdego kroku frezowania). Zdejmowane skrobaki (skutecznie frezujące poprzez przyleganie do powierzchni cylindra dzięki dociskowi poprzez frezowaną masę lodową). Kontrolowany czas cyklu (tak aby otrzymać idealną teksturę i konsystencję).
Produkcja lodów
Pionowe frezery Practica. Krótki czas cyklu zmrażania pozwala na produkcję bardzo wysokiej jakości lodów. Wysoka skuteczność schładzania zapewnia identyczny rezultat niezależnie od ilości frezowanej mieszanki.
Dzięki tym cechom frezery TELME odpowiadają na potrzeby profesjonalistów. Maszyna utrzymuje wewnątrz cylindra wyfrezowane lody w doskonałej kondycji.


Nasza oferta

Produkcja lodów
rzemieślniczych
Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologię Telme. Modernizujemy pracownie cukiernicze i lodów. Zapewniamy fachowy serwis i opiekę również pogwarancyjną
W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy pasteryzatory, frezery, urządzenia do produkcji kremów i urządzenia wielofunkcyjne typu Ribot
Frezery do lodów Practica
Pionowy cylinder
Szybki wyrzut lodów