One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

Frezery do produkcji lodów

Maszyny i urządzenia do produkcji lodów rzemieślniczych, naturalnych.
Solidne, niezawodne, o prostej konstrukcji frezery Telme
Pionowe frezery modele Practica i EcoGel VBF, chłodzone wodą lub powietrzem o wydajności od 25 do 160 litrów na godzinę,
Poziome frezery modele ProfGel i ExtraGel chłodzone wodą o wydajności od 70 do 100 litrów na godzinę. Do produkcji lodów i kremów CremaGel o wydajnościach o 1 do 20 kg na cykl.
Wielofunkcyjny lider rynku Ribot 10/18/30/60 litrów
Frezery do produkcji lodów rzemieślniczych
KLUCZOWE CECHY REZERÓW TELME
-
Jakość lodów jak w tradycyjnych pionowych frezerach
-
Kompaktowa budowa, niewielkie wymiary
-
Wysoka zdolność przekazywania chłodzenia poprzez ściany i dno cylindra (szczególnie istotna podczas procesu opróżniania).
-
Kontrolowany czas cyklu (tak aby otrzymać idealną teksturę i konsystencję).

Frezery do lodów dają możliwość przygotowania lodów z naturalnych, świeżych składników i gwarantują uzyskanie produktów o pożądanej teksturze i konsystencji. Doskonale sprawdzają się jako wyposażenie kawiarni, lodziarni czy restauracji. Umożliwiają przygotowanie każdego rodzaju lodów, a dzięki rozbudowanym funkcjom oraz możliwościom personalizacji usprawniają i ułatwiają pracę. Posiadamy frezery do lodów z pionowym oraz poziomym cylindrem.
