FORMY DO PRALIN

NOWOŚCI 2020

Cabrellon

Nowe formy
Nasz katalog profesjonalnych form do czekoladek jest wzbogacany każdego dnia o nowe wzory, które odzwierciedlają nasze zaangażowanie, pasję i doświadczenie naszych techników i projektantów.
Produkcja foremek do czekolady wymaga ciągłych badań i nowych eksperymentów w celu nadążenia za najnowszymi innowacjami dla tego uważnie obserwujemy światowe trendy w branży czekolady, aby móc oferować formy uwzględniające najnowsze kierunku na rynku i potrzeby naszych klientów.

17685

SERCE

40X36,4 H 9,2
3X5
275X175X24
gr. 9,5 ca.

17943

KULA

Ø 60
2X4
275X175x24

17944

KULA

Ø 80
3X1
275X175x24

17285

MUSZLA

Ø 32 H 18
4X6
275X175
gr. 9,5 ca.

17947

KULA

Ø 100
2X1
275X175x24

16968

KWIAT

Ø 35 H10
4X6
275X175
gr. 9 ca.

17692

Kopuła

Ø 30 H 25,7
3X6
275X135X24 - gr. 14

17682

SERCE WIELOSTRONNE

40X36 H 9,2
3X5
275X175X24

17681

SERCE PIK

40X36,4 H 9,7
3X5
275X175X24

17666

SERCE PRALINA

28X24,9 H 11,7
3X6
275X135X24

17603

GWIAZDA

138X131,9 h 11,2
2X1
275X175X24

17554

SERCE

39,6X32,8 h 4
3X5
275X135X24

17542

MAŁA GWIAZDA

29,7X28,5 h 13,9
3X5
275X135X24

17409

SERCA

140×133,3 H 28,7
2
275x175x24
gr. 340 ca.

17572

SERCA

95,3 X100
2
275X135X24
gr 125 ca.

cabrellon

formy do pralin 2020

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl

        © 2030 BMC Polska