One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.


FORMY CZEKOLADKI ŚWIĘTA
NOWOŚCI 2020

Cabrellon
Nowe formy
Nasz katalog profesjonalnych form do czekoladek jest wzbogacany każdego dnia o nowe wzory, które odzwierciedlają nasze zaangażowanie, pasję i doświadczenie naszych techników i projektantów.
Produkcja foremek do czekolady wymaga ciągłych badań i nowych eksperymentów w celu nadążenia za najnowszymi innowacjami dla tego uważnie obserwujemy światowe trendy w branży czekolady, aby móc oferować formy uwzględniające najnowsze kierunku na rynku i potrzeby naszych klientów.
17901
ZAJĄC
100X43,6
2+2
275X135X24

17820
KURKA I JAJKO
100X99,3
DX+SX
275X135X24

17814
JAJKO
100X66,45
2X2
275X175X24

17813
JAJKO
65X45
2X4
275X175X24

17812
JAJKO
210x139,5
1
275x175x24

17811
JAJKO
150X99,7
2
275X175X24

17893
1/2 JAJKA
150x100
1+1
275x175x24

17562
JAJKA WZÓR
150X100
DX+SX
275x175x24

