One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.


FORMY CZEKOLADKI ŚWIĘTA
NOWOŚCI 2020

Cabrellon
Nowe formy
Nasz katalog profesjonalnych form do czekoladek jest wzbogacany każdego dnia o nowe wzory, które odzwierciedlają nasze zaangażowanie, pasję i doświadczenie naszych techników i projektantów.
Produkcja foremek do czekolady wymaga ciągłych badań i nowych eksperymentów w celu nadążenia za najnowszymi innowacjami dla tego uważnie obserwujemy światowe trendy w branży czekolady, aby móc oferować formy uwzględniające najnowsze kierunku na rynku i potrzeby naszych klientów.
Nowości
17551
ŚWIĘTY MIKOŁAJ
120,2X118,5
DX+SX
275X175X24

17485
FIGURKI
5X2
275X135X24
gr 6 ca

17486
ŚWIĘTA
87,7X75
2 DX+2 SX
275X175X24

