Sklep ze słodyczami

produkcja wyrobów czekoladowych

Produkcja wyrobów czekoladowych

Temperówka do czekolady T20

Nowoczesne temperówki do czekolady o pojemnościach zbiornika

od 9 do 50 kg.

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Tunel chłodniczy

Tunele chłodnicze Pomati to efekt ponad 50 letniego doświadczenia z czekoladą

TUNELE CHŁODNICZE

Formy do czekolad.png

Oferujemy wybór ponad 1000 wzorów form do pralin, batonów, czekolad

FORMY DO PRALIN I CZEKOLAD

One Shot Pomati

Rewolucyjne rozwiązanie Pomati do natychmiastowej produkcji nadziewanych pralin.

PRODUKCJA PRALIN

Młyn_kulowy_Packint.jpg

Młyny kulowe do produkcji czekolady, past orzechowych, kremów. Wydajności od 30 kg do 250 kg

MŁYNY KULOWE

Linia do czekolad.jpg

Tranformacja temperówki do czekolady w linie produkująca automatycznie czekolady

PRODUKCJA CZEKOLAD

Drazetkarka_Rollermac.jpg

Rollermac oferuje szereg nowoczesnych automatycznych drażetkarek do czekolady i karmelu

DRAŻETKARKI

Temperówka do czekolady T 35.jpg

 Systemy do oblewania zatemperowaną czekoladą produktów cukierniczych

OBLEWANIE CZEKOLADĄ

Bean to bar.png

Packint to urządzenia do produkcji płynnej czekolady. Wydajności rzemieślnicze i przemysłowe.

STREFA CZEKOLADY

Maszyny i urządzenia do produkcji lodów, czekolad oraz wyrobów czekoladowych

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad

włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.

Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

POMATI - TELME - PACKINT - ROLLERMAC - NUOVA SIMONELLI - BMC

produkcja wyrobów czekoladowych

        © 2030 BMC Polska

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl