Sklep ze słodyczami

PRALINY

 CZEKOLADA

POMATI-ROLLERMAC-PACKINT

PRODUKCJA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH

Deser czekoladowy
One Shot

PRODUKCJA PRALIN

Dozowniki do produkcji pralin i nadziewanych czekolad.

Wydajnośc od 35 kg. do 140 kg. na godzinę

Linia do czekolad.jpg

PRODUKCJA CZEKOLAD

Automatyczna produkcja czekolad. Transformacja temperówki do czekolady w automatyczną linię proukcyjna.

Miniciock.jpg

DRAŻETKARKI

Drażetkarki obtaczające do powlekania cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu 

Tunel chłodniczy.png

TUNELE CHŁODNICZE

Oferujemy tunele chłodnicze od 4 m długości do 12 m. Samorodne automatyczne, energooszczędne.

temperówka do czekolady T35.png

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Temperówki do czekolady. Pojemnośc zbiornika od 5 do 50 kg. Wydajnośc do 200 kg na godzinę.

Pomati zbiornik 150 litrów

ZBIORNIKI DO CZEKOLADY

Zbibiorniki do topienia i podgrzewania czekolady. Pojemności 150 i 300 kg.

Idealne do linii produkującej praliny lub czekolady Pomati

POMATI-ROLLERMAC-PACKINT

PRODUKCJA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH

Kawałki czekolady z orzechami
t35_plexy.JPG

OBLEWARKI CZEKOLADY

Wszytskie temperówki do czekolady Pomati możemy przekształcić w obewarki do czekolady

piece do prażenia orzechów.jpg

PIECE DO PRAŻENIA

Piece do prażenia orzechów, migdałów, nawet zielonych pistacji. Wydajność od 35 kg do 200 kg na godzinę.

Formy zwierzęta.png

FORMY DO PRALIN

Polikarbonowe formy do pralin i czekolad. Cabbrellon Polska

Młyn kulowy.jpg

MŁYNY KULOWE

Oferujemy młyny kulowe do produkcji czekolady i polew czekoladowych, kremów cukierniczych itp.

Bean to bar.png

PRODUKCJA CZEKOLADY

BEAN TO BAR produkcja od ziarna do płynnej czekolady Packint

lody orzechowe.png

LODZIARNIA OD A DO Z

Oferujemy maszyny i urządzenia do produkcji lodów rzemieślniczych. Od projektu do realizacji.

Maszyny i urządzenia do produkcji lodów, czekolad oraz wyrobów czekoladowych

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne. Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad

włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.

Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.

POMATI - TELME - PACKINT - ROLLERMAC - NUOVA SIMONELLI - BMC

        © 2030 BMC Polska

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl