
Appia II 3 Grupy

Ekspresy do kawy
Appia II Volumetric i Semi-automat
APPIA 3GR - 3 kolbowy to ekspres gastronomiczny do ciężkie pracy lubi tłumy, dedykowany lokalom gastronomicznym, takim jak kawiarnie, cukiernie, pizzerie, restauracje i bary hotelowe.
Najwyższa możliwa wydajność urządzenia 3 kolbowego z pompą infuzyjną lub półautomatyczny
-
Appia II tak zaprojektowany ekspres by jego obsługa była maksymalnie uproszczona, operator naciska tylko wybrany przycisk przyrządzając kawę
-
System SIS : (Soft Infusion System)w wersji Volumetric precyzyjny, elektroniczny system kontrolujący wstępną infuzję co pozwala uzyskać najlepsze espresso oraz gwarantuje powtarzalność smaku.
-
Ekologia Appia II została zaprojektowana w taki sposób, aby ograniczyć zużycie energii i negatywny wpływ na środowisko.
-
Ergonomia i efektywność pracy to zalety Simonelli.
-
Easy Cream : automatyczny system spienienia mleka
-
Automatyczny system mycia
Ekspres z podłączeniem do sieci wodociągowej, wyposażony w dyszę do spieniania mleka oraz wylewkę gorącej wody, dzięki czemu przygotowanie herbaty również nie stanowi problemu.
Dzięki dostępności różnych wersji kolorystycznych APPIA 3 GR dopasuje się do każdego wnętrza. Włoski design, najlepsza technologia, wysoka wydajność i niezawodność to główne zalety ekspresu Appia II 3 GR od Nuova Simonelli.
Ekspresy Simonelli są dopracowane w każdym calu.
Niepowtarzalny design, wieloletnie doświadczenie i nowoczesna technologia sprawiają że ekspresy do kawy Simonelli znajdują nabywców na całym świecie.
Marka Simonelli od wielu lat jest sponsorem Mistrzostw Świata Baristów.
Appia II S - Semi-automat i V - Volumetric
Dane techniczne : 2 Grupy 3 Grupy
-
Wymiary: 780x545x530 mm 110x530x560 mm
-
Moc: 3,2 kW 5,2 kW
-
Napięcie: 230 - 380 V 230 - 380 V
-
Pojemność bojlera: 11 litrów 15 litrów
-
Waga: 60 kg 80 kg
-
Materiał : Stal kwasoodporna+ ABS Stal kwasoodporna+ ABS
-
Woda Bezpośrednie podłączenie Bezpośrednie podłączenie