top of page
drazetkarki

Drażetkarki powlekarki

Powlekanie orzechów, migdałów czekoladą

Automatyczna  produkcja draży

Powlekanie orzechów czekoladą

drazetkarki

Bębny drażetkarskie

Drażetkarki

Drażetkarki powlekarki Pomati 8 i 16 kg. Automatyczny natrysk czekoladą

Wykonane w pełni ze stali kwasoodpornej. Idealne do produkcji rzemieślniczej.

 

Nadmuch zimnym powietrzem, kompresor. Kontrola temperatury.

Sterownie elektroniczne z pulpitu, niewielkie wymiary, wysoka wydajność.

Powlekarki - drażetkarki. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a  w szczególności cukiernicza. Minimalna wielkość wsadu to 1 kg. na jeden cykl produkcyjny

Powlekanie orzechów, migdałów, i innych produktów czekoladą

Drażetkarki Pomati i Rollermac Główne ich zalety, to: niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie obtaczania  zatemperowana czekoladą.  Urządzenie jest wyposażone w kompresor.

Powlekarki - drażetkarki  z bębnem stalowym lub miedzianym, do obtaczania czekoladą i cukrem.

Stworzone do produkcji draży czekoladowych, chrupiących pralin, powlekania czekoladą orzechów, dmuchanego ryżu, migdałów i innych produktów. Prosta obsługa, solidne wykonanie.

Draże.jpg
drazetkarka

Orzechy w czekoladzie

Automatyczna powlekanie orzechów

Drażetkarki Rollermac

drazetkarki

Drażetkarki pojemność bębna
8/16/25/40/60/100 kg

Powlekarki - drażetkarki  z bębnem stalowym lub miedzianym, do obtaczania czekoladą i cukrem. Stworzone do produkcji draży czekoladowych, chrupiących pralin, powlekania czekoladą orzechów, dmuchanego ryżu, migdałów i innych produktów. Prosta obsługa, solidne wykonanie.

drazetkarki
bottom of page