Drażetkarki

IMG_3723.jpg

DRAŻETKARKI POWLEKARKI POMATI

POMATI 

Powlekarki - drażetkarki  z bębnem stalowym do obtaczania czekolada i cukrem.

Stworzone do produkcji draży czekoladowych, chrupiących pralin, powlekania czekoladą orzechów, dmuchanego ryżu i innych produktów.

CUKIERNICZE TECHNOLOGIE

  • Drażetkarki powlekarki Pomati 8 i 16 kg
  • Automatyczny natrysk czekoladą
  • Wykonane w pełni ze stali kwasoodpornej
  • Idealne do produkcji rzemieślniczej

Drażetkarki Powlekarki

Powlekarki - drażetkarki  obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową.

Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a  w szczególności cukiernicza.

Urządzenie wyposażone jest w pompę to wytwarzania zimnego i gorącego powietrza. Wielkość wsadu to 16 i 8 kg na jeden cykl produkcyjny.

Drażetkarki

Drażetkarki : Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest przyjazne dla pracownika. Konstrukcja maszyny oraz miejsca kontaktu z produktem wykonane ze stalli kwasoodpornej w gat. 304. 

Pojemność 16 kg (8 kg dostępne na życzenie)
Prędkość obrotowa  10-60 rpm
Zasilanie 240 - 50 Hz  Moc - 1 kW

Drażetkarka.jpg

Drażetkarki Powlekarki

Drażetkarka
Drażetkarka
Powlekarka, drażetkarka
press to zoom
Drażetkarka
press to zoom
Drażetkarka
press to zoom
Drażetkarka
press to zoom
1/1