One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

Drażetkarki

DRAŻETKARKI POWLEKARKI POMATI
POMATI
Powlekarki - drażetkarki z bębnem stalowym do obtaczania czekolada i cukrem.
Stworzone do produkcji draży czekoladowych, chrupiących pralin, powlekania czekoladą orzechów, dmuchanego ryżu i innych produktów.
CUKIERNICZE TECHNOLOGIE
-
Drażetkarki powlekarki Pomati 8 i 16 kg
-
Automatyczny natrysk czekoladą
-
Wykonane w pełni ze stali kwasoodpornej
-
Idealne do produkcji rzemieślniczej
Drażetkarki Powlekarki
Powlekarki - drażetkarki obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową.
Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a w szczególności cukiernicza.
Urządzenie wyposażone jest w pompę to wytwarzania zimnego i gorącego powietrza. Wielkość wsadu to 16 i 8 kg na jeden cykl produkcyjny.
Drażetkarki
Drażetkarki : Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest przyjazne dla pracownika. Konstrukcja maszyny oraz miejsca kontaktu z produktem wykonane ze stalli kwasoodpornej w gat. 304.
Pojemność 16 kg (8 kg dostępne na życzenie)
Prędkość obrotowa 10-60 rpm
Zasilanie 240 - 50 Hz Moc - 1 kW

Drażetkarki Powlekarki


