Drażetkarki

produkcja pralin - draży

50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Drażetkarki

Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych

Drażetkarka.jpg

Drażetkarki

Drażetkarki Powlekarki

Produkcja wyrobów czekoladowych

Drażetkarki

Pojemność 16 kg (8 kg dostępne na życzenie)
Prędkość obrotowa  10-60 rpm
Zasilanie 240 - 50 Hz

Moc - 1 kW

Powlekarki - drażetkarki  obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a  w szczególności cukiernicza.

Urządzenie wyposażone jest w pompę to wytwarzania zimnego i gorącego powietrza.

Wielkość wsadu to 16 kg na jeden cykl produkcyjny.

Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest przyjazne dla pracownika.

 

Konstrukcja maszyny oraz miejsca kontaktu z produktem wykonane ze stalli kwasoodpornej w gat.304.

komory chłodnicze

Drażetkarka.jpg
Drażetkarka.jpg

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

marketing@bmcpolska.pl

  • Czarny Instagram Ikona
  • Pinterest - Czarny Krąg
  • Czarny Facebook Ikona
  • Czarny Twitter Ikona
  • Czarny YouTube Ikona

        © 2030 BMC Polska