Logo pomati.png

DRAŻETKARKI

   Produkcja wyrobów czekoladowych.
  • Drażetkarki pojemność bębna 8 kg i
  • Drażetkarki pojemność bębna 16 kg Pomati
  • Automatyczny system natrysku czekoladą

DRAŻETKARKI

Produkcja pralin - draży

Produkcja i powlekanie czekoladą orzechów, ryżu dmuchanego, migdałów, owoców

Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych

Drażetkarka.jpg
 

Drażetkarki Powlekarki

Produkcja wyrobów czekoladowych

orzechy czekoladowe.jpg

Powlekarki - drażetkarki  obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a  w szczególności cukiernicza.

Urządzenie wyposażone jest w pompę to wytwarzania zimnego i gorącego powietrza.

Wielkość wsadu to 16 kg na jeden cykl produkcyjny.

Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest przyjazne dla pracownika.

 

Konstrukcja maszyny oraz miejsca kontaktu z produktem wykonane ze stalli kwasoodpornej w gat.304.

Drażetkarki

Pojemność 16 kg (8 kg dostępne na życzenie)
Prędkość obrotowa  10-60 rpm
Zasilanie 240 - 50 Hz

Moc - 1 kW

 
Drażetkarka.jpg
Drażetkarka.jpg