Drażetkarki
produkcja pralin - draży
50
TH
CHOCOLATE TECHNOLOGY
Drażetkarki
Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych
Drażetkarki
Drażetkarki Powlekarki
Produkcja wyrobów czekoladowych

Drażetkarki
Pojemność 16 kg (8 kg dostępne na życzenie)
Prędkość obrotowa 10-60 rpm
Zasilanie 240 - 50 Hz
Moc - 1 kW
Powlekarki - drażetkarki obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a w szczególności cukiernicza.
Urządzenie wyposażone jest w pompę to wytwarzania zimnego i gorącego powietrza.
Wielkość wsadu to 16 kg na jeden cykl produkcyjny.
Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest przyjazne dla pracownika.
Konstrukcja maszyny oraz miejsca kontaktu z produktem wykonane ze stalli kwasoodpornej w gat.304.