Drażetkarki

produkcja pralin - draży

50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Drażetkarki

Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych

Drażetkarka.jpg

Drażetkarki

Drażetkarki Powlekarki

Produkcja wyrobów czekoladowych

orzechy czekoladowe.jpg

Drażetkarki

Pojemność 16 kg (8 kg dostępne na życzenie)
Prędkość obrotowa  10-60 rpm
Zasilanie 240 - 50 Hz

Moc - 1 kW

Powlekarki - drażetkarki  obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a  w szczególności cukiernicza.

Urządzenie wyposażone jest w pompę to wytwarzania zimnego i gorącego powietrza.

Wielkość wsadu to 16 kg na jeden cykl produkcyjny.

Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest przyjazne dla pracownika.

 

Konstrukcja maszyny oraz miejsca kontaktu z produktem wykonane ze stalli kwasoodpornej w gat.304.

komory chłodnicze

Drażetkarka.jpg
Drażetkarka.jpg