Urządzenie cukiernicze do powlekania czekoladą.

Obtacza czekoladą orzechy, migdały, draże, pastylki, kawę, dmuchany ryż...itp

Powlekarki - drażetkarki  obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a  w szczególności cukiernicza. Pojemność bębna o 7 kg do 200 kg

Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest przyjazne dla pracownika. 

Drażetkarki 

Drażetkarka.jpg

Drażetkarki Pomati

Wydajność urządzenia do 16 kg gotowego produktu na cykl roboczy (wyroby o ciężarze większym lub równym migdałowi).

Drażetkarka ba 60.png

Drażetkarka BA 60

Wydajność urządzenia do 60 kg gotowego produktu na cykl roboczy (wyroby o ciężarze większym lub równym migdałowi).

Drażetkarka BA 15 F-S

Wydajność urządzenia do 15 kg gotowego produktu na cykl roboczy (wyroby o ciężarze większym lub równym migdałowi).

Drażetkarka_BA_100.png

Drażetkarka BA 100-200

Wydajność do 100 kg produktu,bęben BA 100)

oraz 200 kg produktu (bęben BA 200)

Drażetkarka BA 15-25 FR

Wydajność do 25 kg produktu,bęben BA 25 FR)

oraz 15 kg produktu (bęben BA 15 FR)

Drażetkarka_BA_5.png

Drażetkarka BA 5

Wydajność urządzenia do 5/7 kg gotowego produktu na cykl roboczy (wyroby o ciężarze większym lub równym migdałowi).

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska