Logo pomati.png

DRAŻETKARKI

   Produkcja wyrobów czekoladowych.
  • Drażetkarki pojemność bębna 8 kg i 16 kg Pomati
  • Drażetkarki pojemność bębna od 5 do 200 kg.
  • Automatyczny system natrysku czekoladą
  • Karmelizacja - bęben miedziany

Powlekanie czekoladą

Drażetkarki Powlekarki

Bęben drażetkarski obtacza czekoladą orzechy, migdały, draże, pastylki, kawę, dmuchany ryż...itp

DRAŻETKARKI POWLEKARKI

Powlekanie_orzechów.jpg

Drażetkarki Pomati

Pomati oferuje nowoczesne drażetkarki o pojemności

16 kg i 8 kg.

Drażetkarka

Drażetkarka BA 60

Wydajność urządzenia do 60 kg gotowego produktu na cykl roboczy (wyroby o ciężarze większym lub równym migdałowi).

Drażetkarka

Drażetkarka BA 15 F-S

Wydajność urządzenia do 15 kg gotowego produktu na cykl roboczy 

Powlekarka

Drażetkarka BA 100-200

Wydajność urządzenia od 100 do 200 kg gotowego produktu na cykl roboczy.

Bęben drażetkarski

Drażetkarka 15-25 FR

Wydajność do 25 kg produktu, bęben BA 25 FR) raz 15 kg produktu (bęben BA 15 FR)

Drazetkarki

Drażetkarka BA 5

Wydajność urządzenia do 7-8 kg gotowego produktu na cykl roboczy (wyroby o ciężarze większym lub równym migdałowi).

Drażetkarki Rollermac

DRAŻETKARKI POWLEKARKI

Drażetkarki

Powlekarki - drażetkarki  obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a  w szczególności cukiernicza. Pojemność bębna o 7 kg do 200 kg

Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest przyjazne dla pracownika. 

Powlekarki - drażetkarki  z bębnem stalowym do obtaczania czekolada i cukrem, oraz drażetkarki z bębnem niedzianym stworzone do produkcji chrupiących pralin, karmelizacji i powlekania solą orzechów prażonych

Możliwości produkcyjne  : min 1,5 kg na cykl roboczy do 45 kg

Drażetki.jpg

DRAŻETKARKI POWLEKARKI