Urządzenie cukiernicze do powlekania czekoladą.

Obtacza czekoladą orzechy, migdały, draże, pastylki, kawę, dmuchany ryż...itp

Powlekarki - drażetkarki  obtaczające czekoladą i polewą srebrną, idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową. 

Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a  w szczególności małe cukiernie, laboratoria cukiernicze.

 Pojemność bębna   5 kg.

Drażetkarka BA- AV 5

Maszyna do powlekania srebrną polewą "korpusów" w okrągłym i/lub owalnym
kształcie. Idealna dla suszonych owoców, kulek cukrowych, dekoracji tortowych oraz innych wyrobów o podobnej konsystencji i formie.

Moce produkcyjne: do 5/7 kg
gotowego produktu na cykl przetwarzania. Bęben szklany.

Regulowana prędkość oraz system wentylacyjny nawiewu bębna (ciepłe powietrze oraz temperatura otoczenia).

Model BA AV 5

Napięcie: 220V

Zasilanie: 0,37kW

Waga: 70kg

Wymiary w mm:

800x1500x700 h

MiniCiock

Mały bęben przeznaczony dla tych, którzy chcą się zbliżyć do świata drażetek. Natomiast dla bardziej doświadczonych, jest to urządzenie bardzo przydatne do testowania nowych produktów lub demonstracji na pokazach, szkoleniach oraz na targach. Wydajność produkcyjna 1,5 kg na jednego cyklu  produkcyjnego. 

Odpowiedni kształt bębna umożliwia jego ręczne przechylenie przy wyjmowaniu produktu gotowego.

MiniCiock

Napięcie: 1 kW
Zasilanie: 220V
Wymiary: 35x50x55 cm
Waga: 25 kg

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska