top of page
drazetkarki

Drażetkarki
powlekarki

Oferujemy rozwiązania od A do Z.

Od projektu do realizacji.

Drażetkarki do powlekania czekoladą orzechów, migdałów...

POLECAMY

Drażetkarki

Pomati

Drażetkarki Pomati 

Pojemności bębna

od 9 kg do 16 kg

Polwekanie orzechów
drazetkarka

Powlekanie
orzechów

Szkolimy i doradzamy. 

Wdrażamy technologie od A do Z

Również modernizujemy pracownie

cukiernicze i czekolady.

Drazetkarki

 Od Projektu   do Realizacji   

drazetkarki
Drażetkarki

Drażetkarki powlekarki Pomati 8 i 16 kg. Automatyczny natrysk czekoladą

Wykonane w pełni ze stali kwasoodporne. Idealne do produkcji rzemieślniczej. Nadmuch zimnym powietrzem, kompresor. Kontrola temperatury.

Sterownie elektroniczne z pulpitu, niewielkie wymiary, wysoka wydajność.

Powlekarki - drażetkarki. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a  w szczególności cukiernicza. Minimalna wielkość wsadu to 1 kg. na jeden cykl produkcyjny

drazetkarka

Drażetkarki

Drażetkarki oferujemy powlekarki do produkcji rzemieślniczej i przemysłowej. Pojemności bębnów 8/16/25/60/100/200 kg.

Drażetkarki z bębnami ze stali kwasoodpornej i miedziane do karmelizacji produktów.

drazetkarka-powlekarka

Nasza oferta

drazetkarka

Powlekanie
Orzechów

Drażetkarki Pomati i Rollermac Główne ich zalety, to: niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie obtaczania  zatemperowana czekoladą.  Urządzenie jest wyposażone w kompresor.

Powlekarki - drażetkarki  z bębnem stalowym lub miedzianym, do obtaczania czekoladą i cukrem.

Stworzone do produkcji draży czekoladowych, chrupiących pralin, powlekania czekoladą orzechów, dmuchanego ryżu, migdałów i innych produktów. Prosta obsługa, solidne wykonanie.

bottom of page