
Drażetkarki
powlekarki
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Drażetkarki do powlekania czekoladą orzechów, migdałów...
POLECAMY
Drażetkarki
Pomati
Drażetkarki Pomati
Pojemności bębna
od 9 kg do 16 kg

Powlekanie
orzechów
Szkolimy i doradzamy.
Wdrażamy technologie od A do Z
Również modernizujemy pracownie
cukiernicze i czekolady.

Od Projektu do Realizacji

Drażetkarki
Drażetkarki powlekarki Pomati 8 i 16 kg. Automatyczny natrysk czekoladą
Wykonane w pełni ze stali kwasoodporne. Idealne do produkcji rzemieślniczej. Nadmuch zimnym powietrzem, kompresor. Kontrola temperatury.
Sterownie elektroniczne z pulpitu, niewielkie wymiary, wysoka wydajność.
Powlekarki - drażetkarki. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a w szczególności cukiernicza. Minimalna wielkość wsadu to 1 kg. na jeden cykl produkcyjny

Drażetkarki
Drażetkarki oferujemy powlekarki do produkcji rzemieślniczej i przemysłowej. Pojemności bębnów 8/16/25/60/100/200 kg.
Drażetkarki z bębnami ze stali kwasoodpornej i miedziane do karmelizacji produktów.

Nasza oferta

Powlekanie
Orzechów
Drażetkarki Pomati i Rollermac Główne ich zalety, to: niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w procesie obtaczania zatemperowana czekoladą. Urządzenie jest wyposażone w kompresor.
Powlekarki - drażetkarki z bębnem stalowym lub miedzianym, do obtaczania czekoladą i cukrem.
Stworzone do produkcji draży czekoladowych, chrupiących pralin, powlekania czekoladą orzechów, dmuchanego ryżu, migdałów i innych produktów. Prosta obsługa, solidne wykonanie.

Drażetkarki Powlekarki 8/16kg.

Produkcja w cukierni

Drażetkarka z natryskiem czekoladą