top of page
mlyny-kulowe

Oferujemy rozwiązania od A do Z.

Od projektu do realizacji.

Zapewniamy szkolenie i doradztwo.

Wdrażamy technologie.

Produkcja czekolady

Charakterystyka
mlyny-kulowe

POLECAMY

Młyny

kulowe

Młyny kulowe Packint to młyny tzw. niskich prędkości.

Pojemność od 10 kg do 200 kg.

Wdrażamy Technologie

Produkcja czekolady

Packint

Produkcja Bean to bar

Proces rozpoczyna się od selekcji ziaren kakaowca, poprzez prażenie, śrutowanie, mielenie, rafinację, konszowanie dochodząc do temperowanie czekolady i produkcji tabliczek czekoladowy, 

pralin, czekoladek, czekolady, kończąc na konfekcjonowaniu, pakowaniu.

mlyn-kulowy
piec-do-prazenia
bean-to-bar
Produkcja  czekolady

Produkcja własnej czekolady. To stała kontrola wszystkich procesów  produkcji zaczynając od doboru ziaren kakaowca.

Niepowtarzalny smak, doskonała jakość, a przede wszystkim możliwość wzbogacania produkcji własnymi komponentami indywidualna czekolada.

Produkcja Bean to bar

Proces rozpoczyna się od selekcji ziaren kakaowca,

poprzez prażenie, śrutowanie, mielenie, rafinację, konszowanie dochodząc do temperowanie czekolady i produkcji tabliczek czekoladowych, pralin, czekoladek, czekolady, kończąc na pakowaniu i konfekcjonowaniu. 

Nasza oferta

Młyny
kulowe

Oferujemy młyny kulowe tzw. niskich prędkości, bezpieczne przy produkcji czekolady. Dzięki temu końcowy produkt nie będzie przypalony i nie zmieni smaku.

Produkcja własnej czekolady to kontrola

wszystkich procesów  produkcji zaczynając od doboru ziaren kakaowca. Niepowtarzalny smak, doskonała jakość, możliwość wzbogacania produkcji własnymi komponentami. Poznaj technologię firmy

Produkcja
mlyn-kulowy
mlyn-kulowy

Młyny kulowe niskich prędkości

press to zoom
konszowowanie-czekolada-mlyn-kulowy
konszowowanie-czekolada-mlyn-kulowy

Konszowanie czekolady

press to zoom
produkcja-czekolady
produkcja-czekolady

Produkcja czekolady Bean to Bar

press to zoom
bottom of page