
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologie.

Wdrażamy Technologie
Produkcja czekolady
Packint
Produkcja Bean to bar
Proces rozpoczyna się od selekcji ziaren kakaowca, poprzez prażenie, śrutowanie, mielenie, rafinację, konszowanie dochodząc do temperowanie czekolady i produkcji tabliczek czekoladowy,
pralin, czekoladek, czekolady, kończąc na konfekcjonowaniu, pakowaniu.



Produkcja czekolady
Produkcja własnej czekolady. To stała kontrola wszystkich procesów produkcji zaczynając od doboru ziaren kakaowca.
Niepowtarzalny smak, doskonała jakość, a przede wszystkim możliwość wzbogacania produkcji własnymi komponentami indywidualna czekolada.
Produkcja Bean to bar
Proces rozpoczyna się od selekcji ziaren kakaowca,
poprzez prażenie, śrutowanie, mielenie, rafinację, konszowanie dochodząc do temperowanie czekolady i produkcji tabliczek czekoladowych, pralin, czekoladek, czekolady, kończąc na pakowaniu i konfekcjonowaniu.
Nasza oferta
Młyny
kulowe
Oferujemy młyny kulowe tzw. niskich prędkości, bezpieczne przy produkcji czekolady. Dzięki temu końcowy produkt nie będzie przypalony i nie zmieni smaku.
Produkcja własnej czekolady to kontrola
wszystkich procesów produkcji zaczynając od doboru ziaren kakaowca. Niepowtarzalny smak, doskonała jakość, możliwość wzbogacania produkcji własnymi komponentami. Poznaj technologię firmy

Młyny kulowe niskich prędkości

Konszowanie czekolady

Produkcja czekolady Bean to Bar