
Produkcja kremów i lodów
Oferujemy rozwiązania od A do Z.
Od projektu do realizacji.
Wielofunkcyjne urządzenie Cremagel
Pojemność 5/10/20 litrów
POLECAMY
Cremagel
5/10/20 L
Cukiernia
i lodziarnia
Odkryj wielofunkcyjne urządzenia Cremagel
Frezer + Pasteryzator

Produkcja
cukiernicza


CREMAGEL 5/10/20 L
CREMAGEL to wielofunkcyjne urządzenie to frezer i pasteryzator
w jednym, w którym przygotujesz wszystkie klasyczne kremy oraz inne specjały cukiernicze, wykonasz pasteryzację i frezowanie różnych mieszanek lodowych.
Oprócz tego Cremagel chłodzi na zakończenie pasteryzacji, utrzymuje „mikro biostatyczne“ pozostałą florę bakteryjną, schładza szokowo z dużą szybkością, unikając przenoszenia z zachowaniem wartości odżywczych, koloru oraz cech organoleptycznych, konserwuje różne produkty uzyskane w temperaturze zgodnej z normami, oraz frezuje przygotowując lody, sorbety i granity.
Pośrednie grzanie odbywa się za pomocą cieczy przewodzącej ciepło, bezpiecznej dla żywności i chroniącej organoleptyczne właściwości składników. Regulacja temperatury oraz obróbka termiczna następują w jednym cylindrze, co daje gwarancję maksymalnej higieny.

CREMAGEL 5/10/20 litrów
CREMAGEL automatyzuje i ułatwia czynności, które wymagają pracy ludzkich rąk, są męczące oraz wymagają czasu, gwarantując wysokiej jakości obróbkę produktu oraz stałą jakość i idealną higienę.
Oprócz tego urządzenie posiada funkcję automatycznego przywołania ostatniego cyklu i powtórzenia cyklu w przypadku zaniku zasilania.


Nasza oferta

Produkcja
cukiernicza
Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.
Wdrażamy technologię Telme i Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis
i opiekę również pogwarancyjną
W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy urządzenia do cukierni, lodziarni i pracowni czekolady. Wielofunkcyjne maszyny jak Ribot , Termocrema. Pasteryzatory i frezery do lodów. Temperówki i oblewarki do czekolady, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki
Ribot 10/18/30/60 litrów
Cremagel w lodziarni i cukierni
Młyny kulowe do past i kremów