top of page
Cremagel

Produkcja kremów i lodów

Oferujemy rozwiązania od A do Z.

Od projektu do realizacji.

Wielofunkcyjne urządzenie Cremagel

Pojemność 5/10/20 litrów

POLECAMY

Cremagel
 


5/10/20 L

Cukiernia

i lodziarnia


 

Odkryj wielofunkcyjne urządzenia Cremagel

Frezer + Pasteryzator

Cremagel 5/10/20 litrów
maszyny-do-lodziarni

Produkcja
cukiernicza

produkcja-lodow
szarlotka
Kotwica 1
CREMAGEL 5/10/20 L

CREMAGEL to wielofunkcyjne urządzenie to frezer i pasteryzator

w jednym, w którym przygotujesz wszystkie klasyczne kremy oraz inne specjały cukiernicze, wykonasz pasteryzację i frezowanie różnych mieszanek lodowych.

 

Oprócz tego Cremagel chłodzi na zakończenie pasteryzacji, utrzymuje „mikro biostatyczne“ pozostałą florę bakteryjną, schładza szokowo z dużą szybkością, unikając przenoszenia z zachowaniem wartości odżywczych, koloru oraz cech organoleptycznych, konserwuje różne produkty uzyskane w temperaturze zgodnej z normami, oraz frezuje przygotowując lody, sorbety i granity.

Pośrednie grzanie odbywa się za pomocą cieczy przewodzącej ciepło, bezpiecznej dla żywności i chroniącej organoleptyczne właściwości składników. Regulacja temperatury oraz obróbka termiczna następują w jednym cylindrze, co daje gwarancję maksymalnej higieny.

Telme

CREMAGEL 5/10/20 litrów

CREMAGEL automatyzuje i ułatwia czynności, które wymagają pracy ludzkich rąk, są męczące oraz wymagają czasu, gwarantując wysokiej jakości obróbkę produktu oraz stałą jakość i idealną higienę.

Oprócz tego urządzenie posiada funkcję automatycznego przywołania ostatniego cyklu i powtórzenia cyklu w przypadku zaniku zasilania.

produkcja-lodow-kremow
maszyny-do-lodziarni

Nasza oferta

produkcja-kremow-lodow

Produkcja
cukiernicza

Oferujemy rozwiązania od A do Z. Od projektu do realizacji. Zapewniamy szkolenie i doradztwo.

Wdrażamy technologię Telme i Pomati. Modernizujemy pracownie cukiernicze. Zapewniamy fachowy serwis

i opiekę również pogwarancyjną

W naszym asortymencie znajdują się: urządzenia dla małych i średnich cukierni, dużych zakładów produkcji cukierniczej. Oferujemy urządzenia do cukierni, lodziarni i pracowni czekolady. Wielofunkcyjne maszyny jak Ribot , Termocrema. Pasteryzatory i frezery do lodów. Temperówki i oblewarki do czekolady, dozowniki do produkcji pralin, automatyczne linie produkcyjne, tunele i komory chłodnicze, drażetkarki

Ribot
Ribot

Ribot 10/18/30/60 litrów

press to zoom
produkcja-kremow-lodow
produkcja-kremow-lodow

Cremagel w lodziarni i cukierni

press to zoom
Mlyn-kulowy
Mlyn-kulowy

Młyny kulowe do past i kremów

press to zoom
bottom of page