August 22, 2018

Temperówka do czekolady

June 19, 2018

Linia do pakowania, sortowania i zliczania cukierków

Liczarki do produktów mało gabarytowych takich jak : cukierki, praliny, gumy do żucia, lizaki i inne wyroby spożywcze, farmaceutyczne...itp.

Liczarka automatycznie  :

  • Sortuje produkty

  • Odlicza żądaną ilość

  • ...

December 21, 2017

Technologia One Shot 

Za jednym strzałem celnie podaje czekoladę i nadzienie do formy. Szybko, bezbłędnie i z zyskiem dla producenta. Dlaczego? Ponieważ technologia One Shot, którą dziś opisujemy, umożliwia produkcję pralin o zwiększonej zawartości nadzienia i pozwala z...

November 14, 2017

JAK TEMPEROWAĆ CZEKOLADĘ ZA POMOCĄ OBLEWARKI KOŁOWEJ

 

Potrzebujesz dużej ilości czekolady gotowej do dalszej pracy?

Najlepiej wykorzystać urządzenie do temperowania. 

 

WARTO WIEDZIEĆ

Dlaczego płynność jest tak ważna?
Płynność czekolady decyduje o grubości korpusu i łamliw...

November 13, 2017

Ribot 1000 - wielozadaniowe urządzenie

Urządzenie  miksuje, gotuje, pasteryzuje, dojrzewa i przechowuje w idealnych warunkach (HACCP), między innymi bazę do  lodów, temperuje czekoladę, przygotowuje przetwory owocowe (dżemy, frużeliny, konfitury) oraz gotowane kremy cuk...

September 25, 2017

Technologia One Shot 

Za jednym strzałem celnie podaje czekoladę i nadzienie do formy. Szybko, bezbłędnie i z zyskiem dla producenta. Dlaczego? Ponieważ technologia One Shot, którą dziś opisujemy, umożliwia produkcję pralin o zwiększonej zawartości nadzienia i pozwala z...

Please reload

Wyróżnione posty
Ostatnie posty

December 21, 2017

November 14, 2017

September 25, 2017

Please reload

Archiwum
Please reload

Wyszukaj wg tagów
Podążaj za nami
  • Facebook Basic Square

BMC Polska G.K

02-467 Warszawa

ul. Stawy 5

woj. mazowieckie

NIP 5223154151

+48 22 571 80 77

+48 506 691 996

+48 571 415 484

+48 791 674 918

biuro@bmcpolska.com

        © 2030 BMC Polska